Hot! Deze cocktails drinken de celebs

Wat is er nu heerlijker dan met zomers weer te genieten van zon, zee en strand met een hippe cocktail in je hand? Maar welke moet je echt geproefd hebben? The celebs weten het, en wij van Glamourland weten het nu ook! Met een keuze uit ‘The ultimate Top 5 Celebrity cocktails’ weten wij zeker dat jij er deze zomer hip & trendy bij zit.

 

1. Granaatappel Martini
Oprah heeft deze bovenaan haar lijstje met favorieten staan. Granaatappel en Martini, want die 2 gaan super samen in een cocktail. Ze heeft voor deze heerlijke tropische verrassing geen naam, maar wij weten hoe ze hem het liefste drinkt.

 

Neem je cocktail shaker en giet er de volgende ingrediënten in: 1,5 kop granaatappelsap, 60 ml citroen wodka of tequila, 30 ml Cointreau, 1 kop crushed ice en eventueel wat water met prik en vers geperst citroensap naar smaak toevoegen. Mix alles goed door elkaar in de shaker en giet het in gekoelde glazen. Cin Cin!

 

Glamourland Granaatappel Martini

Foto: Localemagazine

 

2. Raspberry Cheesecake
De naam doet je denken aan een taart, maar de ‘Raspberry Cheesecake is toch echt een cocktail. En niemand minder dan George Clooney is er dol op. Lekker mixen maar! Wat heb je nodig? 30 ml crème de cacao, 30 ml frambozenlikeur, 1 eetlepel kwark, 2 bollen vanille-ijs en een halve kop crushed ice. Meng alles heel goed tot je een gladde massa hebt en schenk de mix in een mooi cocktailglas. Proost!

 

Glamourland Raspberry Cheesecake

Foto: Inspired Charm

 

3.  Strawberry Daiquiri
Actrice Liv Tyler drinkt graag een Strawberry Daiquiri en ze is zeker niet de enige celeb die dol is op de rode cocktail. Sla de volgende ingrediënten in: 15 ml aardbeien schnapps, 30 ml witte rum, 30 ml limoensap, 1 eetlepel poedersuiker en 30 ml gepureerde aardbeien. Gooi alles met een paar ijsblokjes in de blender en klaar is je drankje. Santé!

 

Glamourland Strawberry Daiquiri

Foto: Realfood

 

4. Vodka Vince
Een simpele cocktail om te maken en je hebt er veel plezier van. Net een beetje ingedut? Maak deze favoriet van Vince Vaughn en voordat je het weet bruis je weer van de energie. Giet 30 ml Vodka en een paar ijsblokjes in een glas en vul het geheel aan met RedBull. Een soortgelijk energiedrankje kan natuurlijk ook. Cheers!

5. Oro Mojito
Beroepsfeestganger Paris Hilton heeft zonder twijfel al heel wat cocktails geproefd, maar de Oro Mojito blijft één van haar favorieten. De Oro Mojito is met speciale Oronco rum (Paris wil alleen het allerbeste) gemaakt. Voor een gewone Mojito gebruik je witte rum. Neem verder: 4 partjes limoen, 4 verse blaadjes munt, 1 eetlepel witte basterdsuiker en 45 ml rum. Gebruik een cocktailstamper om de muntblaadjes met een beetje limoensap te stampen. Vul dan het glas met de rest van de ingrediënten en wat water met prik. Salute!

 

Glamourland mojito

Foto: Nexus5