Top 10: Deze Instagrammers wil je niet in je lijst missen

Ken jij nog iemand zonder Instagram account? De Insta-lozen lijken een uitstervend ras. Vandaar dat wij even voor jullie de meest populaire Instagram dames en heren oplijsten. Ook de merken die goed in de markt liggen komen aan bod. Hoe verdienen zij hun ereplaats? Mooie foto’s, sprekende beelden met celebs, bekkentrekkers en modebewuste zielen scoren het best.

 

De meest bekeken foto was die van topmodel Kendall Jenner die met haar zwarte lokken in hartjes meer dan 3,7 miljoen keren bekeken werd. Ben jij al een populaire Instagrammer? Deel dan jouw geheimen met ons en weet dat originaliteit en authenticiteit lonen op social media. Een knappe verschijning is niet voldoende, leuke, grappige of interessante kiekjes vereeuwigen en delen met je volgers is belangrijker.

 

kendall-jenner

 

Steek iets op van deze personen en treed binnen in het imperium van Instagram. Rumoer creëren rond je merk of naam, standvast je fans verwennen of leuke beelden delen levert je meer followers op. Kom op Glamourlanders, steek iets op van deze Instagrammers:

 

Populaire It boys&girls
1. @brooklynbeckham

Brooklyn

2. @kendalljenner

3. @queenrania

4. @chiarraferragni

Chiara

5. @faz3

Fazza

Populaire merken
1. @tommyhilfiger

TH

2. @marcjacobs

3. @stellamccartney

Stella

4. @moschino

Moschino

5. @burberry

Burberry

Foto’s: Instagram betreffende persoon