Tony Cohen – een show van allure

Zondagavond presenteerde Tony Cohen zijn nieuwe herfst-/wintercollectie 2014 tijdens de Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam. Ook deze editie van onze nationale modeweek trok de show van Tony weer veel publiek. Met maar liefst meer dan 400 verkooppunten wereldwijd is Tony Cohen inmiddels welbekend onder alle modeliefhebbers. Wij van Glamourland namen vooraan plaats in de bomvolle zaal van de Gashouder op het Westergasterrein en lieten ons meeslepen door één van de meest indrukwekkende shows van de Fashion Week.

 

Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: Team Peter Stigter

 

De show werd geopend door de beauty Kim Feenstra. Zij verscheen in een een witte pantalon gecombineerd met een cape jacket en een zwarte hoed, een prachtige en draagbare outfit als je het ons vraagt. Mooi en draagbaar waren ook de outfits die volgden. De kleding was lang en asymmetrisch en het kleurenpalet was donker; typerend voor Tony.

 

Er werden veel verschillende materialen gebruikt. De zware stoffen in de kleding werden afgewisseld met zachte, lichte stoffen. Double faced wol en leer werden in de collectie samengebracht met metallic chiffon en handgeweven zijde. De materialen werden gecombineerd met goud en zilver en ook donkergroen en grijs.

 

Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: Team Peter Stigter

 

Hoge tailles, oversized blouses, leren ceinturen, knitwear en lange rokken met hoge splitten maakten de kleding stoer en chique tegelijk. Dit maakt de collectie dan ook geschikt voor zowel overdag als in de avond. Elegante accessoires als vilten hoeden en leren handschoenen maakten de looks af. Er kwam tijdens de show een complete collectie aan draagbare kleding voor de sterke en sexy vrouw voorbij.

 

Glamourland  Glamourland  Glamourland

Foto’s: Team Peter Stigter

 

Naast Kim schitterden Ovo Drenth en Valentijn de Hingh ook op de catwalk. Pareltjes van kleding gedragen door gouden karakters maakt het een show om niet te vergeten. Wij van Glamourland zijn fan.