Titanium manchetknopen van Tateossian

Het luxe juwelenmerk Tateossian heeft zopas in primeur een titaniumcollectie van manchetknopen gelanceerd. De collectie is ontworpen om het duurzame, het tijdloze en het lichte karakter van titanium volledig tot zijn recht te laten komen. Zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van een knappe man in een strak pak?! Deze stijlvolle manchetknopen maken het plaatje van je knight in shining armour helemaal af. Wij van Glamourland kunnen er alvast niet aan weerstaan. Rauwtch!

 

Glamourland

Foto: Tateossian.com

 
De CEO van het luxemerk, Robert Tateossian, heeft bij deze collectie gekozen voor titanium omdat het mannelijke materiaal perfect is om creatief uit de hoek te komen. Stijlvolle signature ontwerpklassiekers van Tateossian worden gecombineerd met dit uniek materiaal. Het resultaat mag er dan ook gerust wezen hoor!

 

Glamourland

Foto: Tateossian.com

 

Als knipoog naar de felbegeerde RT en Silver Tateossian collecties, werden verschillende edelstenen, zoals lapis lazuli en zwarte agaat, verwerkt in de titaniumontwerpen. De natuurlijke flair en glamour van het materiaal komt zo nog beter tot zijn recht. De collectie bestaat uit klassieke vierkante, ronde en D-vormige stijlen, gematched met verschillende edelstenen en het typische Tateossian ruitpatroon.

 

Glamourland

Foto: Tateossian.com

 

Zoals je mag verwachten van het luxemerk, hebben ze ook een aantal limited editions. Zo zijn er bijvoorbeeld 90 manchetknopen die gemaakt zijn van titanium en Campo Del Cielo meteoriet. Robert Tateossian heeft hiervoor elk stukje meteoriet eigenhandig uitgekozen, afgewerkt met een dun laagje lak om het natuurlijke roesten te voorkomen.

 

De manchetknopen komen in een speciale Tateossian Titanium verpakking, met een nieuw titaniumlogo gegraveerd in elk paar. Kortom, een unieke verzameling om een echt statement te maken. Het zijn de details die keer op keer het verschil maken. Wij van Glamourland zijn overtuigd! Jij toch ook?