Tips van een minnares: Gaat hij vreemd?

Soms kun je er als trouwe vrouw op een pijnlijke manier achter komen. Jarenlang dacht je dat je lieftallige man echt 3,5 uur nodig had voor die vergadering op de zaak. Dan valt het ineens op. Brenda de nieuwe stagiaire krijgt wel een héél lovende recensie mee. Later blijkt dat ze meer kon dan alleen enveloppen likken.

 

Wil jij zulke nare situaties voor zijn, en vertrouw je die gladde praatjes ook niet altijd? Hoe kom je er achter dat je man stiekem van twee walletjes ligt te eten? Een exclusief interview met een minnares leverde ons een aantal bruikbare tips! Cliché aandachtspunten worden ontrafeld.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Geen zin
Een slimme vreemdganger gaat niet minder vaak van bil dan normaal. Sterker nog, hij doet het waarschijnlijk net zo vaak als normaal en misschien zelfs vaker. Let op de veranderingen in bed, en niet op de hoeveelheid. Hij zal nieuwe trucjes en technieken leren van zijn minnares en probeert deze ook op jou uit. Ben je dus al lange tijd samen, en verandert zijn gedrag tussen de lakens van het ene op het andere moment? Wees dan scherp.

 

Glamourland minnares

Foto: Tumblr

 

Uit het niets uitgaan en afspreken
Oké, dit is iets om goed in de gaten te houden maar vergeet niet dat je man ook gewoon lief kan zijn en écht met vrienden de deur uit gaat. Maar mocht hij uit het niets constant met dezelfde vrienden gaan stappen en gebeurt dit steeds vaker? Let dan goed op. Het kan zo zijn dat hij daadwerkelijk met ze op stap gaat maar ze vertelt op tijd naar huis te gaan en stiekem tegen een ander aan kruipt. Als je vervolgens aan zijn vrienden vraagt of hij mee was, dan zal het antwoord natuurlijk zijn dat manlief er was. Mocht je een vraag aan ze willen stellen zorg er dan ook voor dat dit zin heeft.

 

Glamourland kus

Foto: Tumblr

 

Lang wegblijven met stomme verklaringen
Duurt het uren voordat hij terugkomt van zijn ritje om “een pakje sigaretten te halen”? Simpele klusjes zijn de meest voorkomende smoesjes. Is hij een eeuwigheid bij de supermarkt? Check gewoon het bonnetje of controleer de bankrekening. Op de bonnetjes staat ook hoe laat er betaald is. Als er dus een lange tijd zit tussen het betalen en de thuiskomst, vraag dan ook gewoon waarom het zo lang duurde. En ook andersom: is hij uren weg maar is er wel betaald vlak voor thuiskomst, onthou dat geen enkele man er 3 uur lang over doet om een pak melk te kopen. Communicatie is belangrijk.

 

Glamourland vreemdgaan

Foto: Tumblr

 

Bijzonder telefoongedrag
Dit is een goed punt. Wanneer zijn telefoon een gevoelig punt wordt en constant op stil of uit staat en beveiligd wordt bestaat de kans dat hij niet helemaal eerlijk is. Tenzij jouw man totaal geen verstand heeft van telefoons, check dan niet zijn telefoon maar hou juist zijn rekening in de gaten!  Hij kan berichtjes, gesprekken en voicemails verwijderen wat hij wil maar die rekening komt toch een keer binnen. Er zijn natuurlijk ook professionele knopendraaiers, die kopen een prepaidtelefoon en wat belminuten. En bam! Er is dan niets te zien op zijn rekening. Gelukkig gaan niet veel cheaters voor deze methode.