To ski or to après-ski? Top last-minutes skivakanties

Jawel! Het is de tijd van het jaar dat ook de last-minute skivakanties weer massaal geboekt worden. Zo vliegen we naar het trouwe Lech, het avontuurlijke St. Moritz of gaan we dit jaar naar het altijd charmante Courchevel? Glamourland zocht speciaal voor jou de meest glamoureuze skipakken uit en onderzocht wat de beste plekken zijn om te vertoeven deze vakantie. Zo krijg jij de perfécte skivakantie!

 

Een perfecte skivakantie begint natuurlijk met een goede outfit. In een skipak (én ski’s!) van Chanel zul je zeker opvallen op de piste.

 

Glamourland Chanel ski

Foto: Chanel

 

Ook lanceerde Net-a-porter onlangs een nieuwe wintersportcollectie, inclusief een heleboel skipakken. Komt precies op het juiste moment!

 

Glamourland ski gear net-a-porter

Foto: Net-a-porter

 

En dan het verblijf. Wij gaan natuurlijk niet voor de “bratwurst” oorden, maar voor ‘hoog niveau’ (letterlijk en figuurlijk). Sisi eat your heart out!

 

Glamourland St. Moritz

Foto: St. Moritz

 

De plaats waar het wintertoerisme begonnen is, is St. Moritz in Zwitserland. Nog altijd is het een high-end ski-oord.

 

Glamourland ski

Foto: Rosie’s Stuberl

 

Lech in Oostenrijk mag zich tot een van de grootste skigebieden van Europa benoemen. Kitzbuhel is ook populair, zo heb je hier het fantastische resort restaurant Rosie’s Stuberl waar deze TV-celeb persoonlijk aan je welgedekte  tafel komt jodelen.

 

Glamourland Courchevel

Foto: Courchevel

 

Last but not least: Courchevel 1850 in Frankrijk is het Saint-Tropez onder de Alpen. Iemand gespot in dezelfde ski-outfit als jij? In Courchevel stap je vanaf de piste zo je oude vertrouwde Chanel-boutique in. Perféct dus; geen gestress maar ultiem ontspannen!

 

Glamourland CHANEL BOUTIQUE COURCHEVEL

Foto: Courchevel

 

Zien we jullie bij de après-ski bar?!