Tip: VakantieVeilingen veilt 2 tickets voor Justin Biebers Oud & Nieuw-feest in Miami

Baby baby baby please… VakantieVeilingen sluit het jaar af met de ultieme veiling voor ‘Beliebers’: twee tickets voor het exclusieve Justin Biebers’ Oud & Nieuw-feestje in Miami. Vluchten, overnachtingen in een 5-sterrenhotel, merchandise met handtekening van Bieber himself, VIP-toegang tot het feest en de afterparty zijn uiteraard inclusief. VakantieVeilingen doneert de opbrengst van de veiling volledig aan het goede doel, Serious Request. Tot 20 december 19:00 uur kun je online bieden op de Bieber New Year’s Eve Party en bezorg je ook een ander een mooi nieuwjaar.

 

glamourland-3

 

Pharell, Afrojack, the Weeknd en Kygo gingen je al voor, maar nu kun jíj het vliegtuig nemen naar het exclusieve Fontainebleau resort in Miami. Daar luid je het nieuwe jaar in met niemand minder dan Justin Bieber himself en Grammy award winning producer Skrillex. Laat je 3 dagen lang pamperen bij het 5 sterren Fontainebleau Hotel in Miami South Beach. Op oudjaarsavond ga je daar als VIP naar Justin Bieber’s hosted New Year’s Eve party. Om 21.00 uur trapt de popsensatie zelf de avond af met Bieber classics, gevolgd door een spetterend vuurwerkspektakel. Tijd om te slapen is er niet. Het feest gaat nog de hele nacht door met Skrillex in de wereldbekende LIV Nightclub in het Fontainebleau zelf.

Deze once in a lifetime experience is nu voor iedereen binnen handbereik via VakantieVeilingen. En dat is niet het enige goede nieuws: met jouw bieding geef je ook een ander een prachtig begin van het nieuwe jaar.

 

“Op VakantieVeilingen kun je het hele jaar door terecht voor duizenden verschillende veilingen. Hartstikke leuk een cadeau voor jezelf, maar in de ‘geefmaand’ december dragen we graag ons steentje bij”, aldus Fabian Spaargaren van VakantieVeilingen. “Dat doen we door deze ultieme VIP-veiling online te zetten en de uiteindelijke opbrengst aan het goede doel te doneren.” Consumenten kunnen 3 dagen lang bieden op de Bieber veiling voor Serious Request.

 

glamourland

 

Je kunt nu meebieden op dit ultieme Justin Biebers’ Oud & Nieuw-partijtje in Miami via www.vakantieveilingen.nl/justinbieber. De teller staat momenteel op ruim 1.900 euro. Fontainebleau verkocht reeds kaarten van 500.000 euro voor deze avond, wel met wat extra’s maar een goede deal is dan toch al snel gemaakt. ;-)