TIP: Eggs-travagant paaspresentje, slechts 6 miljoen

Zo een mooi geschilderd paaseitje ziet er lang niet meer zo speciaal uit nu we het meest bijzondere en duurste paasei ooit onder ogen hebben gezien.  Voor deze ‘one of a kind’ moet je wel miljonair zijn, nu het ei een nettowaarde heeft van min. € 6.000.000,-.

 

Glamourland ei

Foto: Mirage

 

Een kruising tussen een Fabergé ei en de Damien Hirst schedel, het ‘Mirage’ ei is een uniek stukje dat alleen de prinsjes en prinsesjes van Nederland op de paastafel kunnen zetten. Het bijzondere ei is bezaaid met ruim 1000 diamantjes die alleen al een waarde vertegenwoordigen van € 2000.000,-.

 

Wanneer je het ei opent komt er een prachtige glanzende wereldbol tevoorschijn, handgemaakt van 18 karaats goud.

 

Foto: Mirage

 

Maar wacht, dat is nog niet alles! Wanneer je voorzichtig het wereldbolletje openklapt vind je een handgemaakte duif van zuiver kristal met een gouden snaveltje en diamanten oogjes, zittend op een gouden olijftak! Jawel, aan het teken van wereldvrede hangt een aardig prijskaartje.

 


Foto: Mirage

 

Mochten de miljoenen uit je portemonnee branden, bedenk dan goed wat er nog meer te koop is voor 6 miljoen. Wat dacht je van een ruime vrijstaande villa in het Gooi, of 30 Ferrari’s 458 Italia!

 

Wij van Glamourland weten in ieder geval één ding zeker.. We laten liever een doos scharreleieren vallen!