Time To Shine

Een horloge is natuurlijk heel handig om bij de tijd te blijven maar daarnaast is een horloge ook een mooie accessoire en maakt het deel uit van je outfit. Casio presenteerde afgelopen week in samenwerking hun nieuwe collectie tijdens de Amsterdam Fashion Week, in samenwerking met de show van Fredfarrowbrittavelontan. Wij van Glamourland houden wel van een leuk juweeltje en waren dan ook uitgenodigd om de lancering van deze collectie bij te wonen.

 

Glamourland

Foto: Casio Sheen

 

Het merk Casio ken je misschien nog wel van de sportieve horloges of van het oude vintage horloge van je vader, maar bij het zien van de nieuwe lijn van Casio, ‘SHEEN’, dachten wij maar één ding: hebben, hebben, hebben! Deze nieuwe lijn horloges is speciaal voor de vrouw die sprankelend in het leven staat.

 

Glamourland

Foto: Casio Sheen

 

De SHEEN-modellen zijn een glansrijke accessoire voor de vrouw die weet wat ze wil. Het zijn stuk voor stuk sierlijke en elegante horloges. De juweeltjes zijn gemaakt van duurzaam titanium-keramiek, saffierglas en bedekt met fijne Swarovski elementen waardoor het echte eyecatchers zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens waterbestendig. In Londen is er al een heuse Casio Concept Store geopend, wij van Glamourland kunnen niet wachten totdat deze ook in Nederland wordt geopend.

 

Glamourland   Glamourland

Foto’s: Casio Sheen