Time is money met Lebeau-Courally

Guys, zoeken jullie nog iets unieks voor onder de kerstboom of willen jullie jezelf gewoon eens verwennen tijdens deze koude winterdagen? Dan weten wij van Glamourland wel raad. Exclusief voor Belgisch Limburg lanceert Eddy Heleven het nieuwe horlogemerk Lebeau-Courally.

 
 


 
 
Wat maakt hen dan nu zo speciaal? Dit unieke Belgische horlogemerk is voortgevloeid uit het gelijknamig Luiks jachtwapenmerk, dat al sinds 1865 prestige verwierf bij de grootste liefhebbers van de jacht. Hun legendarische erfenis wordt vanaf nu ook belichaamd in een unieke collectie uurwerken van Zwitserse top-makelaardij (handgemaakt in het Zwitserse kanton Bern). Als je deze uurwerken eens van dichterbij bekijkt, zal je opmerken dat subtiele details nog steeds verwijzen naar de jachtwereld. Geweldig, niet?!

 

 

Foto: www.lebeau-courally.com


 
 
Lebeau-Courally brengt een vijftal modellen op markt, in diverse versies. Gaande van sportief tot exclusief, van rosé goud tot edelstenen. Er is dus voor elk wat wils in hun collectie. Elk model heeft de naam van een jachtwapen: Le Prince, L’Archiduc, Le Marquis, Le Baron en Le Dauphin. Lebeau-Courally werkt bovendien met een Zwitserse designer, die garant staat voor de prestigieuze binnenwerken van deze horloges.
 
Het meest exclusieve uurwerk uit de reeks, en natuurlijk onze persoonlijke favoriet hier bij Glamourland, is Le Prince. Dit schatje is voorzien van de vernuftigste uurwerktechniek die er te vinden is. Wij werden alvast volledig betoverd door dit neusje van de zalm.

 

 

Foto: www.lebeau-courally.com


 
 
Dit gouden model is uitgerust met een handmatige opwinding, bol saffierglas en met de mogelijkheid tot ingezette diamanten op de horloge-ring. Alle horloges zijn genummerd en de oplage is beperkt tot een paar honderd exemplaren.
 
Het gamma start bij €4.350 voor stalen versies en een gouden versie (18 karaat) kan van jou zijn vanaf €23.350.
 
Who still cares about a Rolex?! Indien je op zoek bent naar iets echt unieks voor de komende feestdagen, dan bevelen wij je Lebeau-Courally warm aan. Tik tak, tik tak; life is all about timing !