Tijd voor wat roddel & achterklap…

Lauren Verster nog altijd gelukkig met Jort Kelder

De presentatrice is nu bijna twee jaar samen met Kelder. ”Ik vind hem nog altijd de leukste. Elke dag denk ik aan hoe blij ik met hem ben”, aldus Verster. ”Het werkt gewoon tussen ons”, vertelt de presentatrice aan Vrouwonline.

Verster: ”Ik vind hem spannend als mens en als man. Het is absoluut geen foute vent en hij is heel veilig. Leuke combinatie dus.”

Rutger Vlaming, momenteel te zien als vrijgezel in het tv-programma De Bachelor, verklaarde onlangs dat hij een relatie met Verster wel ziet zitten. In reactie daarop zegt Verster dat ze hem wel een knappe man vindt om te zien, maar toch liever bij Kelder blijft. “Ik val gewoon op kakkers met krankzinnig korte broeken”, aldus Verster.

“Ook wij zijn erg gecharmeerd van Jort Kelder, op de redactie hangt een grote poster van hem boven de koffieautomaat.”

Henkjan Smits heeft niets te klagen wat aandacht van vrouwen betreft.

De 51-jarige tv-persoonlijkheid zegt dat hij nog regelmatig sjans heeft met jonge blaadjes.

“Ik heb niet de ervaring dat meisjes aan me voorbij lopen”, zegt Smits donderdag in Metro. “Sterker nog, ik denk af en toe: hallo ik ben getrouwd en zijn jullie niet een beetje jong?”

Smits heeft totaal geen problemen met ouder worden. “Helemaal niet. Ik heb nooit zoveel met leeftijden gehad”, aldus het jurylid van onder meer Idols.

“Ik dacht altijd dat ik 21 zou worden. Vraag me niet waarom, maar daarom heb ik steeds het gevoel in extra tijd te leven. Carpe diem. Ik begrijp mensen die moeite hebben met 50 worden dan ook niet.”

 

“Wij van Glamourland zijn uiteraard erg verheugd met dit nieuws, nu nog allemaal jonge reporters vinden om hem te interviewen. Vrijwilligers?”

Zanger Dean Saunders is donderdagmorgen vader geworden van een jongetje.

Dat heeft hij laten weten via Twitter. Het jongetje, met de naam London Dean Saunders, werd om 08:06 uur geboren in Hoorn.

Moeder Jamie en zoon London maken het goed, zo liet het management van de zanger weten.

 

“Glamourland wenst de nieuwbakken ouders veel geluk toe!”