I THOUGHT.. ? LILO THOUGHT WRONG

Dat Lindsay Lohan een ‘hot topic’ is op dit moment mag duidelijk zijn. Je zou haast denken dat Lilo bezig is met het vestigen van een nieuw record op het gebied van het aantal negatieve meldingen op TMZ.com. Het geeft ons in ieder geval de mogelijkheid om weer een aantal heerlijke gossip artikelen schrijven, thank you so much Lilo!

Miss Lohan was eerder deze week nog in het nieuws omdat ze hoogstwaarschijnlijk heeft gelogen over haar auto-ongeluk in Santa Monica en nog niet veel later kwam haar ‘kleine’ openstaande rekening van Chateau Marmont boven water drijven. Maar dat is nog niet alles, want vandaag de dag hebben we wederom weer verse gossip klaar liggen over onze diva.

 

Volgens Lilo hebben de producers van de upcoming movie: ‘Liz and Dick’ haar beloofd haar belachelijk hoge hotelrekening te betalen, maar niets blijkt minder waar. Haar rekening van maar liefst $47,000 dollar heeft ervoor gezorgd dat Lilo momenteel dakloos is en zich ook niet meer mag begeven op het terrein van het wel bekende hotel Chateau Marmont.Bronnen die een goede connectie hebben met de 26-jarige actrice hebben TMZ.com laten weten dat haar producers enkel eenmalig een voorschot hebben gegeven op het salaris van Lilo. Het ging om een voorschot van $5.000 dollar zodat Lilo in het hotel kon gaan wonen, maar niemand heeft haar ooit beloofd haar hotel rekeningen te betalen. Miss Lohan zat er dus flink naast.

Lindsay heeft echter wel aangegeven zelf de rekening te zullen betalen, mocht blijken dat haar producers dit niet doen. Een zeer volwassen reactie, we zijn trots op je!

 

In afwachting op de volgende vergissing.. stay connected!