These boots are made for walking

Hoe graag we ook zouden willen, het is ook voor de vrouwelijke redactie van Glamourland niet mogelijk om continu op Louboutins te lopen. Af en toe is een beetje platte variatie dan stiekem ook best fijn. Hadden wij dus even geluk: Palladium lanceerde afgelopen week de herfsteditie van de “Palladium Boots Explorer Series” in de Palladium winkel te Amsterdam! Voor de Nederlandse editie werkte Palladium samen met de multi getalanteerde hip-hop en theater kunstenaar Akwasi Ansah. Glamourland was uiteráárd aanwezig bij de avond –wanneer het over nieuwe stappers gaat zijn we altijd van de partij- en waren aangenaam verrast!

 

Akwasi X Palladium Explorer Series

Foto: Palladium

 

Wat Palladium Boots zijn? Stoere schoenen voor mannen én vrouwen. Waarschijnlijk had je in de jaren 90′ een paar Palladium stappers in de kast staan, want de schoenen waren toen –ja,echt- een rage! Palladium werd in 1920 opgericht en de schoenen zijn weer terug van weg geweest.  Retro is tegenwoordig het nieuwe modern, en daar hebben wij zo af en toe helemaal geen problemen mee. Palladium selecteerde creatieve en inspirerende individuen van over de hele wereld en koppelde deze aan hun nieuwe campagne. “Elk individu herinterpreteert Palladium’s urban exploration ethos door middel van een eigen uniek perspectief. We hopen dat de serie anderen zal inspireren om onze schoenen te testen en hun eigen steden te verkennen.” aldus Palladium. Eerder was Pharrel Williams te zien in een campagne van Palladium. Te leuk!

Akwasi X Palladium Explorer Series

Foto: Palladium

 

De Amsterdamse Akwasi (met Ghanese roots) is in Nederland bekend van de hiphopformatie Zwart Licht (Akwasi, Leeroy en producer Hayzee). Tijdens zijn opleiding aan de Toneelacademie in Maastricht kwam hij in aanraking met het werk van cabaretier Bram Vermeulen en raakte geinspireerd tot het maken van zijn eigen album.  Afgelopen donderdag gaf Akwasi al een voorproef weg van zijn nieuwe album. Wij van Glamourland borrelen liever onder het genot van een jazzmuziekje dan een een rapnummer, maar wij waren bijzonder verrast!

 

Akwasi X Palladium Explorer Series

Foto: Palladium

 

‘Amsterdam  is een religie’, zegt Akwasi, terwijl hij het publiek meeneemt naar een dag uit zijn leven. Tijdens de Explorer Serie laat de rapper en theatermaker de ongelijke en ruwere kant van de stad zien op een aantal verborgen plekken. Bekijk Akwasi’s exploratie van onze hoofdstad op www.palladiumboots.com