The Model Experience

Altijd al een keer mee willen lopen in een modeshow? Wil je tips over welk kapsel het best bij je past? En heb je altijd al meer willen weten over gezond voedsel zonder chemische stoffen? Oftewel: ben je geinterresseerd in fashion, beauty en gezond eten? Kom dan zaterdag 7 juli naar Loods 6 in Amsterdam voor ‘The Model Experience’.

 

The Model Experience wordt georganiseerd door de MarVie foundation. De MarVie Foundation is een non-profit organisatie, opgericht door topmodel Marvy Rieder. De MarVie foundation heeft als hoofddoel het begeleiden van modellen binnen hun vakgebied. Daarnaast organiseren zij ook allerlei activiteiten op het gebied van fashion, beauty, gezondheid en sport. Een van deze activiteiten is dus The Model Experience; een inspirerende dag vol met workshops over lifestyle, beauty, fashion en sport.

 

Marvy Rieder zal samen met Kimberley Klaver  het evenement presenteren. Vanaf 10.00 ’s ochtends zijn er de hele dag allerlei workshops. Styliste Chantal Bles geeft stylingadvies en laat weten hoe je het best je eigen stijl kunt creeeren. Als je geluk hebt mag je daarna ook nog meelopen in een modeshow!

 

TV-kok Caspar Burgi (bekend van Born2cook en Koffietijd) kookt op Michelin niveau en opende in 1989 zijn eigen restaurant Kitch in Amsterdam. Tijdens The Model Experience zal hij laten zien hoe je in een handomdraai een gezond ontbijt kunt maken. Daarnaast kun je ook genieten van een heerlijke lunch verzorgd door Hot Kitchen, een ander bedrijf van Caspar.

 

Onder leiding van creative director Vincent Langedijk zal het team van Rob Peetom kappers advies geven over de verzorging van je haar en de laatste trends. Vincent heeft een internationale carrière en verzorgde onder andere de haarstyling tijdens fashionshoots en modeshows in Londen en Parijs. Daarnaast kunt je op The Model Experience ook terecht voor een catwalktraining van Gabriela Riedi, kan je je huidtype in kaart laten brengen en is er de mogelijkheid om je garderobe aan te vullen bij de PINC Sale.

 

 

The Model Experience start om 10.00 op zaterdag 7 juli en vind plaats in Loods 6 in Amsterdam. Tickets kun je bestellen op www.themodelexperience.nl

 

Reporter: Lisa – Angelina

Twitter: Lisav_GL