The Devil is back!

Bijna elke vrouw kan zich de grappige film “The Devil Wears Prada” nog wel herinneren. In 2006 verscheen de succesvolle film over de keiharde moderedacteur van het modeblad Runway. De film was gebaseerd op het gelijknamige boek van Lauren Weisberger.

 

Er is goed nieuws voor alle fans, want Lauren Weisberger gaat een vervolg schrijven. Het tweede deel zal “Revenge wears Prada: The Devil Returns” gaan heten. In het nieuwe boek mogen we opnieuw genieten van de avonturen van hoofdpersonage Andrea ‘Andy’ Sachs, die in de film door Anne Hathaway gespeeld werd. In april volgend jaar wordt het nieuwe boek in het Verenigd Koninkrijk uitgebracht.

 

 

Voor de dames die nu net de afgelopen jaren onder een steen hebben gelegen en er zojuist onderuit gekropen zijn, in deel 1 van “The devil wears Prada” zet de talentvolle, maar ietwat stuntelige Andy alles op alles om aan de onmogelijke eisen van hoofdredactrice Miranda Priestly (Meryl Streep) te voldoen, voor wie zij als assistente werkt. Het karakter van Miranda Priestly zou gebaseerd zijn op Vogue’s hoofdredactrice Anna Wintour. Meryl Streep won een Golden Globe voor haar rol als Miranda en sleepte er een Oscarnominatie mee binnen.

 

 

Meryl laat weten dat ze eventueel wel bereid is om mee te spelen in een nieuwe film, maar het is tot nu toe nog onbekend of Revenge wears Prada: The Devil Returns wordt verfilmd. Wij hopen uiteraard van wel, want het was werkelijk genieten van deel 1. Voorlopig zullen we het nog even moeten doen met het boek!

 

 

Afbeeldingen: merylstreep.net

Reporter: Lisa – Angelina

Twitter: Lisav_GL