Test je populariteit op Instagram

Ben jij ook zo’n Instagrammer? Hoe goed Instagram bij jou is ingeburgerd, moet blijken uit volgende vragenlijst. Heb je vaak JA geantwoord, dan ben je echt verslingerd aan Instagram en kan je als verstokte Instagrammer moeilijk afkicken. Doe de zelftest en weet meer over jezelf en je gedrag op social media.

 

Glamourland_Instagram

 

1. Heeft u veel volgers op Instagram?

2. Ik bekijk Instagram dagelijks.

3. Ik streef naar zoveel mogelijk likes en dit lukt.

4. Ik plaats dagelijks 1 of meer posts op Instagram.

5. Ik vind mijn zelfbeeld op Instagram belangrijk.

 

Glamourland_instagram-celeste-barber

Foto: Celeste Barber

 

6. Ik post enkel positieve boodschappen (lachende ik, mooie kleuren, landschappen).

7. Ik post meer dan selfies: ook eten, mode bijvoorbeeld.

8. Citaten van mezelf post ik ook.

9. Ik laat mijn gevoelens blijken op Instagram en weet hoe dit te doen.

10. Ik bewerk mijn foto’s om een beter beeld van mezelf te tonen.

 

Glamourland_instagram-celeste-barber-1

Foto: Celeste Barber

 

Ziezo, heb je 7 of meer JA geantwoord, dan ben je echt meer dan een doordeweekse Instagrammer: een verstokte gebruiker. Je signalen zijn positief voor je zelfbeeld op Instragram. Wees bewust van je gedrag dat bijna een verslaving is. OK, verslaafd aan social media, dat wist je van jezelf al. Nu nog gewoon kanaliseren op de juiste manier. Hoe dit gebeurt, doe je best door je profiel te vergelijken met bekende en minder bekende users. Veel plezier en geniet vooral van Instagram!