Ted Baker opent eerste outlet in Europa

Afgelopen zaterdag opende Ted Baker hun outlet in Maasmechelen Village, België. De feestelijke opening was bovendien zelfs een Europese primeur voor het Britse modemerk dat bekend staat om zijn exclusieve mannen- en vrouwencollecties, plus de bijhorende accessoires natuurlijk. Ted Baker treedt hiermee in de voetsporen van andere grote fashion brands zoals Hugo Boss, Karen Millen, Scotch & Soda, … Wij van Glamourland waren er dit weekend natuurlijk ook aanwezig om een kijkje te nemen bij onze goede vriend Ted.

 

Glamourland

Foto: Maasmechelenvillage.com

 

Ted Baker London werd opgericht in 1988 en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk, dat er telkens weer in slaagt om hoge ogen te gooien met hun stijlvolle collecties. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en om zijn typerende patronen en kleurgebruik. Door mode op een ongebruikelijke manier te benaderen met een vleugje humor en oog voor detail, is Ted niet zomaar een designer label. Dit werd al gauw duidelijk toen we het charmante brouwerijwagentje zagen, dat de aandacht trok van de passerende shoppers.

 

Glamourland

Foto: Maasmechelenvillage.com

 

Tijdens de openingsweek (13/07 – 19/07) kan je hier een bierviltje of bierkroes ophalen, dat je in de winkel kan inruilen voor een gratis biertje. Als je dan nog eens €175 uitgeeft bij Ted, krijg je ook nog eens een extra geschenk aan de kassa. London is calling, heerlijk toch!

 

Glamourland

Foto: Maasmechelenvillage.com

 

Bierkroes, check! Tijd om eens de winkel binnen te stappen en de London vibe op te snuiven. Het interieur van de winkel heeft de uitstraling van een charmante Engelse bierbrouwerij, waarvan de muren zijn afgewerkt met diamanten designvormen. Links is het shopping area voor de vrouwen en rechts dat voor de mannen. De aanwezige collectie ademt volledig de sfeer van Ted Baker uit en is zeker de moeite waard. Ted heeft ook laten weten dat ze de winkellocatie altijd gebruiken als inspiratie voor het interieur, waardoor het dus perfect in het plaatje van Maasmechelen Village past. Wij hadden niets anders verwacht!

 

Als je in de buurt bent, kom dan zeker en vast eens langs bij Ted Baker in Maasmechelen Village. Maak er desnoods een leuk shopping uitje van! In Nederland heeft Ted Baker nog geen eigen winkels, maar is wel verkrijgbaar in 6 filialen van de Bijenkorf. Wij van Glamourland gaan nog even genieten van ons biertje: Cheers Ted!