Te koop: Nederlands duurste optrekje

Dames, heren opgelet! Nog op zoek naar een leuk stulpje? Koop dan nu het duurste huis in Nederland in Vinkeveen. Je moet er wel een dikke bankrekening voor hebben. Voor maar liefst 9,2 miljoen euro (vrij op naam), is dit wonderlijke paleisje helemaal voor jezelf. Maar daar krijg je veel voor terug. Een heleboel zelfs! Wij van Glamourland vallen in katzwijm bij het zien van dit fantastische optrekje. Dat is wel heel fijn dagdromen: op je eigen wonderlijke terras in het water, nippend van een heerlijk glas bubbels, uitkijkend over je fantastische jachthaven. Echt waar, het kan allemaal!

 

De makelaar zegt er het volgende over: ‘Een estate met zeldzame ruimte, luxe en privacy. Op circa 10.000 m2 eigen terrein, omgegeven door een schitterende aangelegde tuin, een eigen historische ophaalbrug en terrassen in het groen en aan het water. Uw eigen jachthaven met aanlegsteigers voor minimaal 5 boten en een fraai vormgegeven parkeergelegenheid met ruimte voor circa 25 auto’s. Verder is het mogelijk om een helikopter op het terrein te laten landen.’

 

Het landhuis, dat een vloeroppervlakte van 1100 m2, een inhoud van 4000 m3 telt en vier verdiepingen heeft, is ontworpen door Van Moort & Partners. Zij bouwden dit optrekje in 2001 op een hectare grond en water. Wie eenmaal een stap binnen zet, waant zich nog steeds in oneindig veel luxe.

 

Denk aan mooi bewerkt hout, veel marmer op de vloeren en in de badkamer, de meest nieuwe technieken in een riante keuken en een fantastisch zwembad waar je de nodige baantjes in kunt zwemmen.

 

Bovendien is er in het hele pand airconditioning aanwezig, ideaal voor op de dagen wanneer het kwik naar tropische temperaturen stijgt.

 

Andere fijne bijzonderheden: de villa beschikt ook over een sauna, whirlpool en Turks Stoombad. Ideaal voor een avondje ontspannen nadat je je hebt uitgeleefd in je eigen fitnessruimte.

 

Daarnaast is er een biljartruimte, een geklimatiseerde wijnkelder, een personenlift, een inpandige luxe dubbele garage, een steiger voor minimaal vijf boten, een helikopter landplaats en een parkeerterrein voor al je 25 luxe auto’s. Voor de dames is er een mega walk-in-closet voor alle killerheels en fashionitems.

 

Ook niet geheel onaardig: als je eenmaal in dit landhuis woont, ben je maar 15 autominuten verwijdert van Amsterdam en 20 minuten van Schiphol. Een ritje naar Utrecht duurt ook maar twintig minuten en als je in Rotterdam en Den Haag moet zijn ben je 45 minuutjes onderweg.

 

Word jij gelukkig in deze megavilla? Hier vind je hem bij de makelaar. Vergeet ons dan niet uit te nodigen voor je housewarming. Wij van Glamourland komen graag een feestje bouwen!