‘Swatting’ Cyrus

Say what? Swatting? Amerika, een land waar al vele rare trends vandaan zijn gekomen heeft weer iets nieuws ontdekt, namelijk het so called ‘Swatting’. Niemand minder dan onze lieve Miley Cyrus is hier de dupe van geworden, gelukkig voor haar was zij die avond niet thuis.

 

Op woensdagavond 1 Augustus was de straat van Miss Cyrus omgetoverd tot een ware ‘crime scene’, de ‘cops’ hadden een melding ontvangen van een mogelijke inval bij Miley thuis. Eenmaal gearriveerd op de “plaats delict” bleek er niets aan de hand te zijn, het leek erop dat er zelfs niemand thuis was in huize Cyrus. Miley zal het op het moment zelf ongetwijfeld druk hebben gehad met haar Glamorous bestaan ;-)

 

Bronnen van de rechtshandhaving bevestigden een 911-call te hebben ontvangen op woensdagavond 1 augustus om 18.50 uur, over een mogelijke inval bij Miley thuis. De beller informeerde de politie over diverse schoten die zouden zijn gelost. De LAPD reageerde direct en arriveerde met getrokken wapens op de crime scene, maar eenmaal daar bleek er geen vuiltje aan de lucht te zijn.

 

De politie heeft aangegeven dat het vermoedelijk om een grap gaat. Blijkbaar is het op dit moment hot om een melding te doen van een enorm heftige misdaad in de hoop dat de politie er bijvoorbeeld een SWAT-team op afstuurt. De term “Swatting” is geboren. Dit keer geen Ashton Kutcher die na afloop “So Miley you have been punk’d!” riep.

 

Het zogenaamde ‘geniale brein’ achter deze grap, heeft waarschijnlijk niet al te lang nagedacht over de mogelijke gevolgen van zijn telefoontje. Als namelijk blijkt dat het inderdaad om een grap gaat, zal de beller gearresteerd worden en kan het zelfs beschouwd worden als een ernstig misdrijf..  so good luck caller ;-)