Supermodel Kendall Jenner van haar wildste kant

Het internationale supermodel Kendall Jenner heeft tijdens een avond vol glamour de nieuwe Magnum Doubles gelanceerd. Kendall werd hierbij geassisteerd door de iconische modefotografen Mert Alasen Marcus Piggott. Het evenement vond plaats in Cannes, het walhalla van de luxueuze en verfijnde stijl. Zo zien we het graag.

 

Magnum Kendall Jenner

 

Op de beroemde strandboulevard La Croisette kwamen de sterren samen om te genieten van het vierde opeenvolgende jaar dat Magnum tijdens het Cannes Film Festival een stijlvolle party hotspot had ingericht. Kendall stal de show in een beeldschone jurk met animal print van designer Versace. De inspiratie voor deze opvallende creatie kwam van de Magnum Release the Beast campagne.

 

Magnum Kendall Jenner

 

Het Magmum-evenement was de officiële kick-start voor tal van feesten die in Cannes in het teken staan van de ‘indulgent world of Magnum Double’. De gasten dansten wild op de set van de Franse elektro-DJs Cassius en genoten van de freshly dipped Magnums uit de wereldberoemde Magnum Dipping Bar.

 

Glamourland

 
Met Magnum heb ik het geweldig naar mijn zin in Cannes,” zei Kendall op het feest. “Wát een manier om het festival te beginnen! Van tevoren was me gezegd dat het vanavond Magnum’s most indulgent en wildste feest ooit zou worden en ik ben zeker niet teleurgesteld. Ik ben zo trots met mijn Release the Beast fotoserie, ze hangen er schitterend bij. Ik hoop dat de serie mensen kan inspireren om zich wat vaker over te geven aan hun eigen Release the Beast momenten…

 

Magnum Kendall Jenner

 
De serie, geschoten in de herkenbare stijl van Mert & Marcus, bestaat uit tien fashion beelden en een korte film. Komende zomer zal de serie door heel Europa te zien zijn in de verschillende Magnum Pleasure Stores.

 

Bekijk hier een voorproefje van de video en de beelden. Wij van Glamourland worden er wild van. GRAUWWWW!

 

Magnum Kendall Jenner

Magnum Kendall Jenner

Magnum Kendall Jenner

Magnum Kendall Jenner

Foto’s & video: Magnum