Superdry blaast 10 kaarsjes uit

2013 is wel een heel speciaal jaar voor Superdry, aangezien het merk dit jaar haar tienjarig bestaan viert. Om deze belangrijke mijlpaal glamoureus te vieren, hield het Britse label onlangs een exclusieve party met een preview van de nieuwe voorjaarscollectie. Als locatie voor deze unieke gelegenheid werd er gekozen voor het monumentale Battersea Power Station in Londen. Natuurlijk zijn wij van Glamourland er weer als de kippen bij om je volledig up to date te houden!

Sinds hun first appearance in 2003 is Superdry doorheen de jaren een vaste waarde geworden in de modewereld. Hun eerste lijn bestond slechts uit 5 grafische t-shirts, terwijl hun meest recente lijn goed is voor maar liefst 2000 stuks! Superdry is vandaag de dag uitgegroeid tot een waar lifestyle merk, inclusief geurtjes en accessoires. Bovendien zijn ze ook zeer succesvol in partnerships, zoals met het merk Timothy Everest.

 

De oprichters van Superdry, Julian Dunkerton en James Holder, weten duidelijk van aanpakken als het gaat om het op poten zetten van een feestelijk event. De iconische locatie past perfect in het plaatje van de Superdry street style. Een exclusieve gastenlijst werd ontvangen in een pop-up feestzaal, waar alle ogen gericht waren op de runway. De nieuwe band Coves zorgde dan weer voor een rocky sfeertje.

 

De nieuwe menswear voorjaarscollectie bestaat voornamelijk uit denim en military style, in de typische stijl van Superdry. Ook een vleugje navy was duidelijk te bespeuren in de collectie, met als hoogtepunt van de avond een Bretons gestreepte trui gecombineerd met een chunky short.

 

Na de modeshow bleef het feestje nog even duren met opzwepende mixes van verschillende dj’s, terwijl gasten zich tegoed konden doen aan lekkere cocktails en snacks zoals mac & cheese balletjes (to die for!), hot dogs en zelfs gefrituurde Oreo’s! Hoewel het nog even duurt alvorens we de collectie in de winkels zullen zien hangen, zijn wij van Glamourland alvast benieuwd.