NEW SUMMER MUST: VOLANTS

Ben jij ook al zomerplannen aan het maken? Lekker naar tropische stranden en zwemmen in de mooie blauwe zeeën. Jammer genoeg is het hier in Nederland nog steeds koud en wit, maar we mogen natuurlijk wel stiekem dromen van de warme zomer. Een zomer vol nieuwe bikini’s, jurkjes en slippers. Glamourland kon niet wachten en ging alvast op zoek naar de nieuwste trends van zomer 2013.

De zomer van 2013 wordt van een geheel nieuw niveau want wij verwelkomen een nieuwe, hotte trend: de volant, het stijlvolle zusje van de ruches. Wereldwijd over de catwalks wordt deze trend gesignaleerd. Terwijl een ruche van een recht stuk stof wordt gemaakt, wordt een volant van een cirkelvormig stuk stof gemaakt dat elegant wordt opgerimpeld. Doordat het cirkelvormig is, vormt de stof zich als het ware tot een waaier en geeft het een couture-achtig gevoel.

 

Ben je nu wel heel erg nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje bij de shows van o.a. Balenciaga, Gucci, Givenchy en Chloé. Plan vervolgens daarna een dagje in om naar de stad te gaan om deze nieuwste must have in de wacht te slepen. Want je weet het: zodra de winter voorbij is, worden alle dikke wollen truien opgeruimd en is er weer een hoop ruimte over voor de dunne stoffen met een chique finishing touch.