In maar vijf stappen een summer beach glow!

Nu de zon zich wat vaker laat zien, durven wij van Glamourland te dagdromen over parelwitte stranden. Een azuurblauwe zee en een heerlijke cocktail in de hand horen daar uiteraard bij. Maar ook de summer beach glow is een zeer belangrijk item waar wij dames ons erg bewust van zijn. Met een mooi zongebruinde huid straal je dat beetje extra tijdens zwoele zomeravonden. Past een weekje op een tropisch eiland niet in jouw drukke agenda? Wij zorgen voor vijf handige tips die jou er net zo verbluffend uit laten zien als na een tripje naar een zonnig oord.

 

1. Lang leve de primer! Gebruik tijdens de zomerdagen een primer met een tintje. Dit zorgt voor een sunkissed effect. Helemaal verantwoord: kies een exemplaar met een SPF-factor.

 

2. Blush in de vorm van poeder blijft niet heel lang mooi tijdens een hete zomerdag. Tijdens warmere dagen is de cream blush jouw ideale partner. Het geeft je gezicht wat kleur en ziet er bovendien heel natuurlijk uit.

 

3. Voor de ideale glow kies je het best een vloeibare highlighter. Let wel: kies er eentje zonder shimmer. Breng het vloeibare goedje vervolgens aan op je jukbeenderen, wenkbrauwbot, bovenop je neus, je cupidoboogje en een beetje op je kin. Als jouw gezicht vervolgens fijne zonnestralen opvangt, zorgt deze highlighter er voor dat je fijne gezichtje intens schittert.

 

4. Wil je het geheel wat fixeren? Gebruik dan bronzer op de plaatsen waar de zon je gezicht het meest raakt: je tempels, het topje van je neus, je jukbeenderen en onder je kaaklijn.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

5. Voor een perfecte look gebruik je nog wat mascara op je bovenste wimpers. Niet op je onderste, dat zorgt hoogstwaarschijnlijk voor een zwarte vlek onder je ogen. Voor op de lippen kies je een leuke lippenbalsem met een kleurtje

 

En voilà… Een stralende zomerlook in een handomdraai en dat zonder een vliegtuig op te stappen. Don’t worry, je geheimpje is veilig bij ons!