Sublimist by L’Oréal Paris: getest en goedgekeurd

Wij van Glamourland weten het maar al te goed. Wie een perfecte huid wil, ook van dichtbij, moet verder gaan kijken dan de klassieke smeerseltjes. En neen, dan hebben we het niet over enge chemische peelings en dure fruitzuurbehandelingen. Integendeel, al dat moois komt gewoon een potje. Nou ja, vier potjes om precies te zijn!

 

L’Oréal Paris heeft namelijk de Sublimist-lijn gecreëerd. Dat is een nieuwe generatie van verzorgingsproducten die jouw huidje elke dag opnieuw transformeren tot een pixel-perfect velletje! De lijn bevat 4 wonderlijke producten: een corrigerend serum, een hydraterende dagcrème, een Magische Touch en een 6-in-1 BB crème.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Het corrigerend serum

Dit serum werkt in op alle lagen van de opperhuid tot in de diepte zodat het de kwaliteit van de huid transformeert. Het resultaat? Een verfijnd huidoppervlak met kleinere poriën. Stralen zal je!

 

De hydraterende dagcrème

Deze verzorging minimaliseert de poriën en verfijnt het huidoppervlak. Het gevolg? Een zijdezachte huid, perfect tot op de pixel!

 

De Magische Touch

Deze camouflerende applicator zorgt ervoor dat alle zichtbare kleine oneffenheden en poriën onmiddellijk vervagen. Flawless!

 

De 6-in-1 BB crème

Voor de finishing touch en een sublieme stralende gloed is er dan tot slot nog de perfectionerende BB crème. Dankzij verzorgende bestanddelen vervaagt deze crème rode vlekjes, vermindert hij perfecties, egaliseert en hydrateert hij je huid. Zo krijg je onmiddellijk die gezonde gloed waar je zo van gaat stralen!

 

Wij hebben het hele gamma uitgebreid getest en zijn alvast helemaal enthousiast over het corrigerende serum en de BB crème. Na gebruik van deze potjes bleef er niets anders over dan stralende en zelfverzekerde Glamourland-reporters, zonder enig spoor van oneffenheden of rode vlekjes. We like!