Stormproof de deur uit met John Frieda

Glamourland mocht afgelopen maandagmiddag de haren los gooien en aanwezig zijn bij het spectaculaire event van John Frieda. We konden moeilijk wachten en waren ontzettend benieuwd naar het grote nieuws dat het merk zou brengen. Er zijn niet veel mensen die de flessen shampoo en haarproducten van het bekende merk kunnen laten staan. Met het vochtige weer van de afgelopen week zweren wij van Glamourland bij een goede anti-frizz conditioner.

 

Hoog gehakt en strak in ’t pak vertrokken wij naar het Tabacco Theather in Amsterdam Centrum waar wij vriendelijk werden ontvangen in een warme lobby met een glas champagne. Wij voegden ons bij de proostende menigte en hebben aandachtig geluisterd naar de presentatie van de productmanager van Frieda.

 

Glamourland John Frieda

Foto: Michael Graste

 

Vanaf maandag 9 februari 2015 zal een nieuwe lijn producten in de Nederlandse schappen liggen die het de dames nog makkelijker gaat maken om effortless de straat op te kunnen. De nieuwe slogan ‘Me&John, together we can do anything’ moet meehelpen met de verkopen en zal perfect op de nieuwe lijn producten aanpassen. Nooit meer pluizend haar met de geheel nieuwe lijn die bestaan uit een shampoo, conditioner, foam, hairspray en een haarmasker. Je kunt dus wassen, verzorgen en stylen met 5 producten uit 1 en dezelfde lijn.

 

Glamourland John Frieda

Foto: Michael Graste

 

De revolutionaire techniek achter de producten zorgt er voor dat het haar van binnen uit zal worden gevoed en slechte invloeden van buiten af worden tegen gehouden. John Frieda en zijn innovatieve technieken zijn zó hun tijd voor uit, dat bestandsdelen in de producten het pluizen met 90% zouden moeten verminderen. Zelfs in zo’n natte wintermaand als december.

 

Ben jij het type dat liever iets langer in bed blijft liggen? Dan is de styling foam net iets voor jou. Als je niet de tijd hebt om uitgebreid te stijlen, krullen of touperen dan kun je met dit product het perfecte kapsel krijgen door gewoon lekker in bed te blijven liggen! Waar gel of mousse het haar plakkerig of stijf maken, zorgt deze lichtgewicht foam voor pluisvrije, zacht aanraakbare golven. Vergeet ’s ochtends niet even wat haarlak te gebruiken om het af te maken. Dit kan met 1 van de 3 verschillende hairsprays, om niet teveel jargon te gebruiken: Windproof, stormproof en betonlak.

 

Glamourland Hairspray Ultimate Fixation

Foto: John Frieda

 

Mocht je de krullen zat zijn kun je daarna overstappen op Volume, en je weet ‘the bigger the hair, the closer to heaven’. Even in laten trekken onder de douche, uitwassen en je zet de basis voor een volumineuze, voelbare style die meerdere wasbeurten behouden blijft.

 

Wij van Glamourland waren blij toen we het gezicht zagen van stylist Jake Davis. Deze toverkapper verstaat zijn vak en werd speciaal voor het event overgevlogen vanuit Londen. Hij heeft de genodigden kennis laten maken met de drie nieuwe producten en liet zien hoe makkelijk het is om in een handomdraai een waar glamourkapsel te creëren.

 

Glamourland John Frieda

Foto: Michael Graste

 

Van haarwizzard Jake hoeven de Nederlandse dames niet zo moeilijk te doen. De stijl voor 2015 is redelijk laidback. Een Grace Kelly rolletje mag wat losser en het haar mag best ‘beachy’ lang je gezicht vallen, lekker nonchalant dus!