Stijlvol het najaar in met Prada

Hoewel het volop aan het zomeren is, denkt de fashion industry natuurlijk al een stapje verder. Het Italiaanse modehuis Prada heeft zojuist hun allernieuwste campagne voorgesteld met enkele key pieces die het najaar stijlvol moeten inkleuren. Wij van Glamourland zijn eens benieuwd!

 

Glamourland

Foto: Prada.com

De fotograaf van dienst, David Sims, heeft dit keer enkele grote namen van de filmwereld voor zijn lens doen passeren. Het zijn namelijk de acteurs Christoph Waltz, Ezra Miller en Ben Whishaw die het uithangbord vormen van deze 1960’s geïnspireerde ensembles, zoals slim-cut broeken en stijlvol knitwear in klassieke herfsttinten. Zoals te verwachten ademt deze Pradacampagne volop verfijnde luxe.

 

Het hart van deze campagne is ongetwijfeld eigentijdse buitenkleding bestaande uit blazers, overjassen en kleurrijk leder. Voeg hier nog een stijlvol schoenenpaar aan toe en je hebt een tailored collection die zeker en vast imponeert, of je nu kiest voor business of pleasure.

 

Glamourland

Foto: Prada.com

 

Glamourland

Foto: Prada.com

 

Glamourland

Foto: Prada.com

 

De grijze achtergrond die in contrast staat met de kleuren van de collectie zet de juiste toon en stoomt ons al volledig klaar voor het volgende seizoen. Prada stelt ons wederom niet teleur met deze praktische en draagbare kleding die ons de grillen van de seizoenen doet ontvluchten. Wij van Glamourland houden alvast een oogje in het Pradazeil dit najaar, maar eerst nog een beetje genieten van de zomer!