Steengoed! Online diamantjuwelier BAUNAT schittert met showroom in Nederland

Wie een blik werpt op de schitterende diamantcollecties van BAUNAT staat versteld. Naast het online succes breidt het verhaal van de hoogwaardige online diamantjuwelier zich offline nóg verder uit. Aan de Amsterdamse Keizersgracht opende BAUNAT officieel de deuren van haar 10e showroom ter wereld – een vorstelijk onderkomen!

 

BAUNAT diamonds Amsterdam Glamourland (6)

 

Tijdloze schoonheid 
Na de showrooms in Antwerpen, Parijs, Genève, Zurich en Düsseldorf is het wegens de toenemende vraag nu de beurt aan Nederland. Liefhebbers kunnen in de salon in hartje Amsterdam op afspraak terecht voor hoogwaardige diamantjuwelen, met de hand vervaardigd in Antwerpen uit de meest kwalitatieve materialen. In de klassieke en design collecties van Belgische ontwerpers vind je tijdloze juwelen gezet met diamanten, al dan niet gecomplementeerd met robijnen, smaragden of saffieren. Beeldschoon!

 

BAUNAT diamonds Amsterdam Glamourland (5)

 

Tailormade diamantjuwelen
Zowel online als offline word je door een team van professionals persoonlijk geholpen aan een stijlvolle diamanten verlovingsring, een strakke halsketting of romantische oorringen. Heb je toch iets anders in gedachten? De online diamantjuwelier biedt tevens een tailormade service: het creëren van het diamantjuweel van je dromen. Exclusiviteit ten top!

 

BAUNAT diamonds Amsterdam Glamourland (10)

 

Smart secret
BAUNAT is het eerste en enige online gericht merk van hoogwaardige diamantjuwelen en investeringsdiamanten. Hun prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar dankzij de unieke aanpak van efficiënt voorraadsbeheer, doelgerichte marketing en aankoop aan de bron. Vergelijkbare hoogwaardige diamantjuwelen vinden voor een betere prijs is nagenoeg onmogelijk. Met tevens het hoogste niveau aan service is BAUNAT het meest vertrouwde online juwelenmerk sinds 2010. Dus ben je al op zoek naar een voordelig maar stralend diamantjuweel voor Valentijnsdag, een schitterend cadeau voor onder de kerstboom (ook de diamanten manchetknopen zijn geliefd) of gewoon omdat het donderdag is?Hier moet je zijn voor de beste deal. Ons geheimpje!

 

BAUNAT diamonds Amsterdam Glamourland (3)

 

Nieuwe collecties
Steven Boelens, een van de twee oprichters van het online diamantjuwelenhuis, lanceerde samen met Carlijn de Graef tijdens hun exclusieve openingsavond maar liefst twee nieuwe collecties diamantjuwelen. De collecties zijn niet alleen te bewonderen op www.baunat.com maar ook in de showrooms. Voor die in Amsterdam kan contact worden opgenomen met Carlijn de Graef via carlijn@baunat.com. Zij helpt je graag verder in de selectie van een juweel dat perfect bij je past of over de mogelijkheden tot het investeren in diamanten. De salon op de Keizersgracht is enkel te bezoeken op afspraak. Honey, I bought a present!

 

BAUNAT diamonds Amsterdam Glamourland (7)

 

BAUNAT Amsterdam
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam