Zó steel jij de show op de piste!

Eindelijk is het dan zover: het wintersportseizoen is wederom voor geopend! Wij van Glamourland vertrekken het liefst linea recta naar Lech of Serfaus wanneer de winter weer present is. Het is natuurlijk uiterst belangrijk om je goed te beschermen wanneer je de berg af sjeest, maar het oog wil ook wat. Mocht je dan tóch per ongeluk de berg af rollen, doe je dat tenminste in stijl.

 

Glamourland

Foto: Pinterest

 

Je outfit begint bij een mooie jas. Wij vinden dat een jas je moet beschermen tegen elke mogelijke sneeuwstorm, maar je ook uiterst charmant moet laten lijken. Hieronder zien we een pareltje van Canada Goose. Sportief, opvallend èn heerlijk warm!

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Een bril is minstens even zo belangrijk. Hoe ervaar je anders die schitterende pistes optimaal? De onderstaande bril is van het merk Sky en past precies bij de omgeving met zijn witte kleur.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Geef toe, van dit merk hebben we stiekem allemaal wel een paar slofjes in de kast staan: wij hebben het natuurlijk over Ugg Australia. Het warme schoeisel kennen we al, maar wist je ook dat dit merk heerlijke èn stijlvolle handschoenen verkoopt?

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Goed gemutst zijn is even zo belangrijk. Gelukkig kwam daar in 2010 het merk Poederbaas. Dit merk is momenteel helemaal hot and happening en wij van Glamourland vinden dat niet zo gek: met deze mutsen steel je gegarandeerd de show! Je kunt kiezen voor een druk kleurenpatroon of een neutraal kleurtje. Voor het eventuele kroost of manlief zijn er ook veel leuke exemplaren te vinden. Matchend de piste op, hoe leuk is dat?!

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Deze heerlijke trui van Philip Limm is een ander hulpje om je modieus tegen de kou te beschermen. Kun je tenminste ook nog stijlvol de après-ski binnenwandelen.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Dus, haal die ski’s uit de kast en ga genieten. Of droom vannacht van je ritje op de piste met één van bovenstaande items! Wij van Glamourland wensen je alvast ‘einen schönen Urlaub’!