Sospiro in Nederland!

Wij van Glamourland halen onze neus niet op voor een heerlijk parfum, en wat hebben wij een geluk! Het exclusieve Sospiro, een op maat gemaakte parfumcollectie, is sinds kort in geuren en kleuren ook verkrijgbaar in ons eigen kleine kikkerlandje!

 

Sospiro parfums zijn gecreëerd door internationaal erkende parfumeurs in heel Europa. Het staat onder de creatieve leiding van XERJOFF parfums, een internationaal gerenommeerd parfumhuis afkomstig uit Turijn Italië. Dit parfumhuis staat bekend om het creëren van een aantal van de meest weelderige en zeldzaamste parfums in de wereld. Het merk wordt alleen door de meest verfijnde en kritische parfumverzamelaars verzameld.

 

Glamourland Sospiro

 

Wij van Glamourland waren aanwezig bij de lancering begin deze maand in het klassieke Amstel Hotel. De geuren waren verbazingwekkend complex en blijken dan ook een rijke geschiedenis te hebben. Ons werd verteld: “Elke exclusieve parfumcollectie draagt bij aan een eerbetoon aan het lang en gewaardeerd Italiaans erfgoed van het maken van geuren. De luxe samenstelling van elk parfum brengt de herinnering tot leven naar een vervlogen tijdperk van imponerende handelsroutes en legendarische zeeën, doorkruist door degenen die werden geïnspireerd om iets nieuws te ontdekken. Sospiro is een genot van de zintuigen die slechts weinigen echt zullen ervaren.” Jawel, denkbeeldig de wereld rond én de geschiedenisboeken, en dat met maar 1 spuitje (die 48 uur blijft zitten).

 

De flessen bestaan uit warme kleuren met een weelderig ronde vorm en gouden dop in de vorm van een kroon. Onmisbaar op een ware Gooische kaptafel.

 

http://www.youtube.com/watch v=k4ZDOJBfCag&w=560&h=315