Society NL doopt kerstboom in Amstel hotel

Inmiddels is het geen vreemde happening meer. Bij veel hotels wordt tegenwoordig ieder jaar traditioneel de verlichting van de kerstboom ontstoken. In het Amstel te Amsterdam zijn ze nooit vies van een feestje, en is daar dit jaar net als voorgaande jaren onder het genot van een hapje en een drankje de verlichting van de metershoge boom verzorgd. Dit jaar zijn gepensioneerde super keeper Edwin van der Sar en zijn vrouw Annemarie de gelukkigen die de eer op zich mochten nemen.

 

Glamourland Amstel Hotel 4

Foto: Amstel Hotel / Roland Smulders

 

In de lobby ontving directrice Anita Bos enkele honderden relaties die de (ex) sterspeler en zijn voetbalvrouw met een daverend applaus verwelkomden. Speciaal voor hun Edwin van der Sar Foundation werd een plek ingericht in het restaurant waar boeken werden verkocht over restaurant ‘La Rive’ in het Amstel Hotel. Dit mooie boek werpt een blik in de keuken van het culinaire team. Van ieder verkocht exemplaar van ‘Perfect Harmony’ werd 25 euro aan het goede doel geschonken.

 

Glamourland Amstel Hotel

 Foto: Guillaume Ehrenfeldt

 

Met hun stichting zetten Edwin en Annemarie zich in voor mensen met hersenletsel. Wij van Glamourland zijn niet vergeten dat de vrouw van de sterspeler ook getroffen is door een hersenbloeding, ze spreekt uit ervaring: ‘Van de ene op de andere dag veranderde mijn leven. Ik ben er goed vanaf gekomen. We hebben gemerkt hoe belangrijk beweging is bij het herstel en ons fonds stimuleert dit met verschillende beweegprojecten.’

 

Glamourland Amstel Hotel

 

Glamourland Amstel Hotel

Foto’s: Guillaume Ehrenfeldt

 

Feit is dat de rekening van het goede doel weer is gevuld, net als de buiken van alle genodigden. Het was een bruisende avond waar champagne en canapés hoogtij vierden. Het event liep een klein beetje uit, maar agh, dat hebben we wel over voor het goede doel. Wij van Glamourland wensen de kerstboom een behouden belichting.

 

Glamourland Amstel

Foto: Marcos Kosma

 

Foto uitgelicht (bovenaan): Marcos Kosma