Snoepje Jim Bakkum opent eerste Puddingsalon

Hoera! Mona bestaat vandaag 45 jaar! Om dit te vieren opent de eerste ‘Pop-up-Puddingsalon’ aan de Overtoom in Amsterdam haar deuren. In aanwezigheid van snoepjes Jim Bakkum en DJ Valerio Zeno werd het vernieuwde puddingassortiment van Mona geproefd.

 

Glamourland Mona pudding

Foto: Tumblr

 

De tijdelijke puddingsalon is gevestigd op Overtoom 259, dé plek waar het in 1970 voor Mona allemaal begon. Toetjesliefhebber Jim Bakkum – is hij niet om op te vreten?!- opende vandaag de suikerzoete salon aan de Overtoom in Amsterdam. De toetjessmaak van Nederland De Mona-smaakexperts hebben in samenspraak met bijna 2.500 Nederlandse consumenten de recepturen van Griesmeelpudding, Chipolatapudding en Bitterkoekjespudding herzien. Het vernieuwde assortiment heeft een rijkere smaak en – hiephiep – tot 25% mínder suiker. Daarnaast zijn er twee fris-zure smaken toegevoegd aan het vaste assortiment: Kwarkpudding met Bosvruchtensaus en Spaanse Mandarijnpudding met Sinaasappelsaus.

 

Glamourland Mona

Foto: Tumblr

 

Nog voordat de vernieuwde toetjes volgende week in de winkels liggen, kunnen ze worden geproefd in de tijdelijke Pop-up-Puddingsalon. Deze maison de pouding is geopend op zaterdag 24 oktober 2015 en ach, wie jarig is trakteert: Op zaterdag 24 oktober tussen 9.00 uur en 18.00 uur is iedereen welkom om een gratis toetje te komen eten. Jawel, zoals onze vrinden van Mona altijd al zeggen: Daar wordt je blij van!