Slecht nieuws voor Usher

Usher Terry Raymond IV beter bekend als ‘Usher’, kreeg afgelopen vrijdag het nieuws dat geen enkele (stief)ouder wil horen.

 

Usher, die onlangs heeft aangekondigd te gaan scheiden van zijn vrouw Tameka Foster, kreeg namelijk afgelopen weekend het nieuws te verwerken dat zijn stiefzoon, de 11-jarige Kyle Glover (de zoon van Tameka Foster),bij een ernstig jetski ongeluk betrokken is geraakt.

 

De tiener was samen met een vriendje aan het genieten van een zomerse dag op Georgie’s Lake Lanier en dobberde daar rustig rond, toen een jetski er voor zorgde dat hun dag veranderde in een ware hel. De jetski – die hoogstwaarschijnlijk te hard ging -, is recht op de twee drijvende vrienden ingevaren.

 

Kyle werd direct afgevoerd naar het Children’s Healthcare at Egelston Hospital in Atlanta. Usher liet zich niet kennen en hield zich trouw aan de ‘in voor- en tegenspoed’ belofte van het huwelijk. Hij huurde een privé jet en liet Foster veilig overvliegen naar haar gewonde zoon. De zanger zelf arriveerde daar op zaterdagavond.

 

De tiener vertoont sinds het ongeluk geen hersenactiviteit meer en is gisterenavond hersendood verklaard. De twee staat nu de moeilijke beslissing te wachten rondom het leven van Kyle. Vele celebs betuigen hun steun via Twitter: @UsherRaymondIV @TamekaRaymond en bidden voor het leven van hun zoon.
Ook wij van Glamourland wensen de twee veel sterkte in deze moeilijke tijd!
Reporter: Suzanne Heesbeen
Twitter: @SUUSheesbeen