Skirt? Short? Skort!

We zien van dag tot dag tal van nieuwe trends verschijnen en Glamourland kan weer van eentje meespreken. It’s not a skirt nor a short but it’s a skort! Voor diegenen die zich afvragen waar de modewereld nu mee is afgekomen? Hier valt niet veel uitleg aan te geven: een skort is simpelweg een combo van een minirok en een short. Sommigen noemen het ook culotte shorts. Langs de voorkant praal je met een minirok terwijl de achterkant een comfortabele short blijkt te zijn. Multifunctioneel zeg je? Wij zeggen fashion-magic!

Dit artikel kunnen we eveneens beschouwen als een twee-vliegen-in-een-klap. Waarom? Omdat het ons nogal opviel dat de witte tint een groot succes is op dit moment bij menig fashionista. Let’s be honest, wat is een zomer zonder het maagdelijke wit? Een witte skort is dan helemaal hot and happening!

Binnen de blogosphere is het overduidelijk dat het een ware trend is geworden. Combinaties gaande van stoere biker boots tot girly pumps en zelfs sophisticated chic als een sportieve look, het is allemaal mogelijk. Dit klinkt als muziek in de oren als je het ons vraagt.

 

Is het voor jou fashionliefde op het eerste gezicht? Geen nood fashion lovers, jullie kunnen deze hippe skorts o.a. bij Zara terugvinden. Score!

 

Glamourland

Foto: zara.com

 

Je outfits zullen door de witte tinten een duidelijke eyecatcher zijn, neem dat maar van ons aan. Wat vinden jullie van de skort-invasie? You either love it or hate it en Glamourland is alvast PRO!