Sinterklaastips: Oh, kom er eens kijken…

Wat er in m’n schoentje ligt… Over een paar dagen is het weer zover: Dan komt die lieve goede Sint onze Louboutins en haard weer vullen. Tenminste, als we braaf zijn geweest natuurlijk!

 

En wij van Glamourland zijn natuurlijk altijd zoet. Daarom zouden wij liever aan de goedheiligman vragen of hij ons een mooi nieuw paar muiltjes wilt geven, in plaats van onze afdankertjes van vorig seizoen te vullen. Mocht hij niet goed weten welke schoenen, dan hebben wij alvast een suggestie voor hem. Omdat een laars nu eenmaal beter vult dan een pump, stellen wij graag deze stoere, zwarte laarzen van Marc by Marc Jacobs voor. Deze stoere boots zijn helemaal hot dit najaar. Die combineer je met een elegant jurkje, of met een stoere jeans. Ashley Olsen geeft ook een goed voorbeeld. Perfectie!

 

Glamourland Marc Jacobs

Marc by Marc Jacobs – Foto: www.net-a-porter.com

 

En als de Sint dan toch onderweg is met zijn pieten, dan kan hij misschien ook wel een complete outfit door de schoorsteen gooien, of is dat teveel gevraagd?

 

Een pop met vlechtjes in het haar…
Enkele zeemzoete strikjes-clips in je nonchalant gevlochten haar, vormen een fijn contrast met de stoere gespen van je gloednieuwe boots.

 

Een snoezig jurkje kant en klaar…
Dan wel graag dit prachtexemplaar van Ralph Lauren, in lichtblauw kasjmier met lange mouwen. Sexy!

 

Glamourland Ralph Lauren

Ralph Lauren Black Label – Foto: www.ralphlauren.com

 

Twee kaatsballen in een net…
Omdat we die leeftijd toch wel een beetje ontgroeid zijn, lijkt het ons een mooi alternatief om te kiezen voor twee mooie zwarte parels voor in onze oren. Met een beetje fantasie zijn dat ook twee kleine balletjes, toch?

 

Een letter van banket…
Of wat meer letters : Y S & L, it is!

 

Glamourland

Saint Laurent – Foto: www.net-a-porter.com

 

Wij van Glamourland zitten hier alvast vol spanning te wachten. Laat Sinterklaas maar komen!