Sinterklaas Kapoentje, geef me een miljoentje

Als je deze week ergens moest zijn, dan was het wel in Londen. Het testosteron gierde dinsdag 2 december door het dak van het Earls Court Exhibition Centre waar de hete Angels van Victoria’s Secret schaars gekleed de catwalk sierden.

 

De show is inmiddels uitgegroeid tot hét evenement van het jaar en één van de grootste shows in de mode industrie. De crème de la crème van de internationale modewereld is daarom ook dit jaar weer opgetrommeld . Niemand minder dan Allesandra Ambrosio, Adriana Lima en natuurlijk onze polderdiva Doutzen Kroes flaneerden met hun vleugels in sexy lingerie de runway op.

 

Dat onze Doutzen goed scoort in het buitenland is geen geheim, maar er zijn meer dames aan hun internationale modellencarrière aan het timmeren. Samen met de trots van Friesland waren namelijk nog 4 andere Nederlandse modellen te bewonderen: Maud Welzen, Bregje Heinen, Romee Strijd en Imaan Hammam.

 

Wij van Glamourland vinden natuurlijk alle dames even mooi, maar de topstukken hingen dit jaar niet om een paar Nederlandse borsten. Ieder jaar onthult Victoria’s Secret een ‘Royal Fantasy Bra’ in samenwerking met één van de beste juweliers ter wereld. Omdat 2 setjes nog altijd beter zijn dan 1 voegde Mouawad Jewelry dit jaar de daad bij het woord. De Brazilaanse Adriana Lima en Alessandra Ambrosio waren door de ontwerpers gekleed in de duurste lingerie. Voor 2 miljoen dollar behangen met gouden kettingen, 16.000 robijnen, diamanten en saffieren openden ze met een grote glimlach al zwaaiend de show.

 

We kunnen begrijpen dat je enthousiast bent geworden. Zit je er aan te denken om volgend jaar dit spektakel van dichtbij te bekijken? Wij van Glamourland hebben wat research voor je gedaan en zijn erachter gekomen dat je voor een kaart al snel €12.000,- mee van huis moet nemen.

 

Je krijgt wel waar voor je geld! Elke runway show van Victoria’s Secret staat garant voor de mooiste modellen, top artiesten en een show als geen ander. Dit jaar waren de optredens van Ed Sheeran, Taylor Swift en Disney’s Ariana Grande.

 

Wij vergapen ons nog even aan de foto’s en gaan vanavond onze schoen zetten. Sinterklaas kapoentje, geef me een miljoentje..