Sims-line: Boutique voor de verwende teef

Omdat aankleding voor je viervoeter minstens zo belangrijk is als je eigen kledij, presenteerde hondenboetiek Sims-Line hun nieuwe wintercollectie.  Wij van Glamourland waren onder het genot van een hapje en drankje méér dan aangenaam verrast: de meest prachtige outfits passeerden de revue!

 

Glamourland Sims-line

Foto: Sims-line

 

Wij waren dan ook niet de enige aanwezigen: het was een drukste van jewelste. De chihuahua’s liepen vrolijk in het rond en er werd druk gepast en bewonderd. Niet gek ook, een collectie zoals deze produceren is een vak op zich.

 

Glamourland chihuahua

Foto: Tumblr

 

Of het nu gaat om een exclusief jasjes in tijgerprint voor de állerkleinste chihuahua of een stoere trui voor de grotere hond, je vindt het bij deze boetiek. Ook voor een groot assortiment hondenaccessoires kun je hier terecht, mocht je de garderobe van je hond nóg verder willen vullen! Gewóón langs gaan: als je eenmaal binnen bent geweest, zul je niet zo snel meer anders willen. Je wordt vanzelf net zo trouw als je viervoeter. ;-)

 

Voor meer informatie:

#gmap_canvas img{max-width:none!important;background:none!important}trivoo.net

function init_map(){var myOptions = {zoom:14,center:new google.maps.LatLng(52.3446953,4.81430499999999),mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP};map = new google.maps.Map(document.getElementById(“gmap_canvas”), myOptions);marker = new google.maps.Marker({map: map,position: new google.maps.LatLng(52.3446953, 4.81430499999999)});infowindow = new google.maps.InfoWindow({content:”Hondenboetiek Sims-line
Luiksingel 7
1066 JH Amsterdam” });google.maps.event.addListener(marker, “click”, function(){infowindow.open(map,marker);});infowindow.open(map,marker);}google.maps.event.addDomListener(window, ‘load’, init_map);