SHOPVIP event in het Amstel Hotel

Afgelopen woensdag was in het Amstel Hotel

de viering van de 1000ste sale van deze besloten online shopping community. De uitnodiging voor dit event deed ons hart al sneller kloppen want we moesten onze schoen- en kledingmaat doorgeven. Kijk, daar houden we van!

Nadat we ons door de paparazzi door moesten wurmen kwamen we binnen. Heel even speelden we nog met de gedachte dat iedereen een stukje Glamourland wilde meepikken, maar helaas was deze aandacht niet voor ons maar voor Lady Gaga die na twee concerten in Amsterdam nog een dagje extra was gebleven.

 

Bij de ingang zagen we goodiebags al staan, ze vulden de hele gang naar de prachtige Spiegelzaal waar we werden ontvangen met champagne.

DJ Claire zorgde voor de fijne klanken en zo druppelde het publiek, dat vooral bestond uit BN’ers en pers, binnen.

We werden getrakteerd op een fashion show bestaande uit een kleine selectie van items uit de enorme 1000ste sale. Über stylist Bastiaan van Schaik praatte het geheel aan elkaar. De show maakte ons zó hebberig dat we direct na afloop met onze tablet een aantal items online wilden scoren. Maar alvorens we dat konden doen, werden we getrakteerd op een fantastisch optreden van dance act Furios Flow.

 

De reden van aanwezigheid van de vele BN’ers werd duidelijk toen er een filmpje startte met daarin actrice Carolien Spoor. Zij kondigde de aankomende FashionBash aan, een charity event waarin BN’ers hun eigen kledingstukken verkopen voor het goede doel. Zo kan je onder andere een stoer lederen jasje van actrice Jolanda van den Berg kopen, een snoezig jurkje van actrice en winnares van “Sterrenspringen” Liza Sips en een jas van acteur Ferry Doedens. Wij worden echter vooral hebberig van de citroengele Mulberry tas die Bastiaan van Schaik aanbiedt.

Wij houden je natuurlijk op de hoogte van deze sale zodat ook jij het goede doel kunt steunen door het kopen van zo’n fantastisch item.

 

De beroemde bitterballen van dit hotel kwamen binnen samen met de niet te versmaden kaaskroketten en de borrel begon.

Voordat we naar buiten gingen, kregen we een persoonlijke goodiebag mee naar huis waar we heel erg vrolijk van werden; de dames van MaisonPR hadden weer uitermate hun best gedaan.

Met een hernia van het tillen van de goodiebag (maar heel happy met de inhoud ervan!) verlieten wij, na enig gewurm door de paparazzi heen, het hotel en keerden wij weer huiswaarts.