Shoe addicts opgelet

Iedere rechtgeaarde Glamourlander is uiteraard gek op schoenen.

Zijn het geen pumps of sneakers, dan zijn het wel laarzen of flatjes. Bij elke outfit past wel weer een andere schoen en zo is er altijd een goed excuus om een nieuw paar schoenen aan te schaffen. Het liefst eigenlijk nog twee paar, want op die enorme hakken kun je niet zo lang lopen, en met die flatjes wil je niet bij dat ene restaurant gezien worden. :-) Een nieuwe schoenenwinkel of een nieuw merk hippe stappertjes is in onze ogen dan ook altijd goed nieuws!

Sinds kort heeft de Spaanse schoenenketen Cuplé ook een vestiging in Nederland. Cuplé is opgericht door Antonia Pastor, in 1987 opende zij haar eerste schoenenwinkel. Inmiddels zijn er alleen al in Spanje meer dan tachtig verkooppunten, en staat haar bedrijf in de top tien van de Spaanse schoenenindustrie. En nu is Nederland dus ook aan de beurt.

 

glamourland

 

De verschillende collecties zijn lekker fris en fruitig. Erg leuk detail zijn de roze zolen. Nieuwe schoenen zijn altijd leuk, maar van roze zolen worden we natuurlijk helemaal blij! Lekker SATC op je nieuwe pumps naar je volgende meeting!

 

glamourland

 

Naast damesschoenen verkoopt Cuplé ook herenschoenen, bijpassende tassen, riemen, accessoires en dameskleding. Op dit moment alleen nog te koop in Rotterdam, maar wellicht binnenkort ook op andere plaatsen! Neem ook eens een kijkje op de site: www.cuple.com

Foto’s: Cuplé

Reporter: Carl Michelle