Shakira krijgt een baby

Zangeres Shakira is in blijde verwachting van haar eerste kindje!

Dit maakte de zangeres eindelijk bekend op haar website. Sinds vorig jaar maart is de 35 jarige Colombiaanse samen met haar vriend 10 jaar jongere vriend, Gerard Piqué (profvoetballer bij FC Barcelona). Het stel geeft aan volop te gaan genieten en zich op de zwangerschap te gaan richten.

 

In augustus ontstonden er al geruchten dat Shakira zwanger was, dit werd opgemerkt door de Spaanse pers. Niet lang daarna verschenen al de foto’s in het tijdschrift ”Qué me dices” waarop de zangeres met een klein buikje te zien was.

 

foto: Twitter ”Shakira”

Moeders in spe heeft al een rust moment ingelast.  ”Op dit moment hebben we besloten om prioriteit aan deze unieke periode in ons leven te geven en alle promotionele activiteiten die de komende tijd gepland staan uit te stellen.” Het is voor beiden hun eerste kindje en het is nog onbekend is nog of het een jongetje of een meisje zal worden.

foto: Twitter ”Gerard Piqué”

Op de redactie van Glamourland vragen we ons af of ”ze” de swingende hips van Ma Shakira zal hebben of ”hij” net zo goed zal scoren als Papa Piqué. Duidelijk is dat Piqué er erg blij mee is op twitter laat hij dit weten, zijn profiel foto is ook alvast veranderd in een speen.