Sepehr Maghsoudi

Afgelopen week opende Sepehr Maghsoudi een expositie op de Dam.

De opening vond plaatst in het bij zijn van een select gezelschap van vrienden en cliënten. Dat Sepehr een bijzonder talent voor fashion heeft, was allang bij ons bekend. Dat hij ook prachtige schilderijen maakt, weten echter niet veel mensen.

Na een gezellige borrel nodigde de heer Traa, directeur van de Rabobank, ons uit om mee te gaan naar een prachtig deel van het gebouw waar de expositie plaatsvond. Natuurlijk nam iedereen zijn glaasje mee om zo nog even te kunnen nippen tijdens het welkomstwoord en de show van Sepehr.

 

 

Cindy Pielstroom, creatief directeur van Extrema, glipte nog net op tijd naar binnen en begroette uitbundig Monique Sluyter, eigenaresse van een goedlopend modellenbureau.

Onderdeel van de expositie was ook een korte fashionshow. Deze was prachtig opgezet. Vier modellen liepen over de verschillende verdiepingen van het gebouw. Omdat tussen de verdiepingen open ruimten en balustrades waren, konden de bezoekers de modellen als het ware volgen door het gebouw. Een gitarist begeleidde de show met dusdanig mooie muziek dat het leek alsof de modellen zweefden.

Na deze korte show ging het gemêleerde gezelschap naar de verschillende kamers om de werken van de designer te bekijken.

Bijzonder was dat de fashion en de schilderijen dezelfde items bevatten, zoals glasscherven in de jurken en op de schilderijen. Dit zorgde voor eenheid tussen de show en de expositie. Nadat iedereen van de expositie had genoten, mengden de aanwezigen zich onder elkaar. Het gesprek dat wij met Sepehr voerden ging al snel over zijn nieuwe schoenen. Immers, zonder een goed en mooi paar schoenen is je outfit niet af!

 

 

De expositie van Sepehr Maghsoudi is nog 3 maanden te zien in de Rabobank aan de Dam.

Have a lovely day.

 

Reporter: Helene

Twitter: @HELENEakaNUKI