The Selected by Helena Christensen

In het stijlvolle the Grand Hotel in Amsterdam lanceerde internationaal en fotografe Helena Christensen tijdens een exclusieve cocktailparty gisteren een fashionable monturencollectie. En zoals jullie weten houden wij van Glamourland wel van een feestje en waren er dus natuurlijk weer bij.

 

Helena Christensen is het fashiongezicht van 2013 voor de internationale opticienketen Specsavers. Specsavers Opticiens is een winkelketen met de filosofie dat Nederlanders al jaren veel teveel betalen voor een scherpe blik. Specsavers verkoopt jaarlijks internationaal 11,5 miljoen brillen van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. De samenwerking tussen Specsavers en Helena heeft een stijlvolle betaalbare collectie ‘Selected by Helena Christensen’ voortgebracht.

 

Glamourland

Foto: Maison PR

 

Gedurende de exclusieve cocktailparty presenteerde Helena de voor haar 20 meest favoriete monturen. De Selected by Helena Christensen collectie is heel gevarieerd, zodat iedere brildrager een passend montuur kan vinden dat het beste bij haar of zijn persoonlijkheid en stijl past. De bril is tegenwoordig meer dan alleen een hulpmiddel. Het is een onmisbare accessoire geworden. Zo ook de modieuze monturen die gepresenteerd zijn tijdens de gezellige cocktailparty. De monturen benadrukken je karakter, vullen je persoonlijkheid en maken je outfit compleet. Zelfs als geen brildrager kom je in de verleiding om een van de stijlvolle monturen aan te schaffen. De ‘ Selected by Helena Christensen’ collectie is vanaf heden verkrijgbaar vanaf 79 euro inclusief standaard enkelvoudige glazen in alle Specsavers-filialen.

 

Glamourland

Foto: Maison PR

 

Helena is heel blij dat de samenwerking met Specsavers is uitgebreid met de mooie collectie monturen die de portfolio van de producten waar Helena zich persoonlijk voor inzet aanvullen. Van 21 mei tot en met 28 juni kunnen alle brildragers vanaf 16 jaar zich inschrijven voor de verkiezing www.brildragervanhetjaar.nl.  Helena gaat in deze wedstrijd op zoek naar hét mooiste brillengezicht van Nederland.  Helena gaat hierbij op zoek naar persoonlijkheid en karakter en kijkt ook naar hoe de deelnemer de bril als accessoire gebruikt om dit te versterken.  Naast Helena neemt ook Cécile Narinx, hoofdredactrice van ELLE Nederland, plaats in de vakjury. Cécile Narinx zal zich bezighouden om Nederlands mooiste en meest sprekende brildragers te spotten, die oog hebben voor trends en stijl.

 

Glamourland

Foto: Maison PR

 

Dus brildragende fashionista’s van Nederland dit is je kans om te schitteren voor een indrukwekkend internationaal model en fotograaf Helena Christensen met als cadeau een reis naar the Big Apple, New York, the fashioncity of the world, met een fotoshoot van Helena. De lancering van de stijlvolle nieuwe monturencollectie van Helena kwam deze avond met alle bubbels en fashionista’s volledig tot zijn recht tijdens de exclusieve cocktailparty. Wij van Glamourland wensen deze welbekende powerladies veel succes toe en blijven dit bijzondere spektakel volgen!