Seizoenstrend: koninklijke rokken!

De rok: het geeft ons dat ene ongeëvenaarde gevoel van vrouwelijkheid en glamour. De juiste rok vinden kan echter nogal een puntje zijn: het feit dat er zoveel varianten beschikbaar zijn, maakt de aankoopkeus des te moeilijker. Vandaar, speciaal voor jou, de trends rondom ons favoriete kledingstuk voor het komende seizoen. Want in een rok van vorig jaar lopen? Ho maar.

 

Glamourland rok

Foto: Tumblr

 

Aangezien we het antwoord op deze vraag niet zomaar uit onze hoge hoed kunnen toveren, gingen we te rade bij Patrizia Pepe. De hamvraag was: moeten we nu gaan voor lang, kort, of beiden in één outfit? De kenner sprak.

 

Designer en hoofd van het Italiaanse merk Patrizia Pepe: “Ik focus mezelf nooit op een specifieke lengte voor een rok. Een rok moet veelzijdig zijn die bij elke gelegenheid past en dus stel ik verschillende lengtes voor. Ik blijf trouw aan het concept van vrouwelijkheid en zie de lengte van een rok als functioneel, glamoureus en elegant.” Amen!

 

Glamourland rok   Glamourland rok

Foto’s: Patricia Pepe

 

Waar je ook voor kiest: blijf trouw aan jezelf. Trek gewoon lekker aan waar je jezelf het beste bij voelt, want een Glamourlander straalt tóch wel. Wij denken er stiekem over na om het voorbeeld van Duchess of Cambridge Kate Middleton te volgen en te gaan voor die befaamde opwaaiende rok. Het zou ons niets verbazen als dát de trend wordt deze zomer. Enfin, wij van Glamourland houden je graag op de hoogte van de nieuwste trends. En zeg nou zelf: rokjes zijn er daar áltijd één van.