Schitterende sterrencast bij première Verliefd op Ibiza

Gisteravond was het dan zover, de nieuwste Nederlandse komedie, Verliefd op Ibiza, is in première gegaan. Dit gebeurde in bioscoop Tuschinski, waar tijdens de feestelijke première vele BN’ers aanwezig waren. Ook wij van Glamourland wilden dit natuurlijk niet missen.

 

Foto:  mfotografie.nl

Gigi Ravelli, Zara in de film, schitterde (letterlijk!) op de rode loper in een jurk van Addy van den Krommenacker.

 

Foto:  mfotografie.nl

Kim Feenstra, die voetbalvrouw Elza speelt in de film, verscheen in een sexy, beige jurk met een open rug van Jan Taminiau.

 

Foto:  mfotografie.nl

Marly van der Velden sierde, net als Gigi, in een jurk van Addy van den Krommenacker. Zij ging echter voor een doorschijnende,  zwarte jurk.

 

Maar hoe zit het met de film zelf? Het verhaal speelt zich natuurlijk af op Ibiza, hét eiland waar veertigers dertig willen zijn, dertigers twintig willen zijn en twintigers de weg kwijt zijn. Simone Kleinsma speelt Irma, een echte MILF die de interesse van de veel jongere Lars, oftewel Jim Bakkum, wekt. En Jan Kooijman als profvoetballer Kevin, die een relatie heeft met de veeleisende Elza (Kim Feenstra), maar stiekem een oogje heeft op het doodgewone meisje (Sanne Vogel) dat ze hebben ingehuurd als party planner voor Elza’s verjaardag.

 

Kortom, een lekkere glamourfilm met een heleboel drama en humor!