Schandalig sexy: Jennifer Lawrence

Ach, wie wil het niet zijn: de meest sexy vrouw ter wereld. Dit jaar was Jennifer Lawrence de gelukkige: het tijdschrift FHM heeft de Amerikaanse actrice uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. Daarmee volgt ‘JLaw’ de zwangere Mila Kunis op die in dezelfde lijst op numero 6 terecht kwam. En wat doen wij van Glamourland als zo’n nieuwtje ons ten gehore komt? Grasduinen in het rijke CV van deze bevoorrechte dame.

 

Jennifer Lawrence begon haar carrière in verschillende TV series, maar haar grote doorbraak kwam absoluut door haar stoere rol in ‘The Hunger Games’ en haar Oscarnominatie voor haar rol als Tifanny Maxwell in ‘Silver Linings Playbook’. Wat ze aanraakt, lijkt direct in goud te veranderen: ze verzamelde maar liefst meer dan 50 filmprijzen waaronder onlangs de Golden Globe en een BAFTA voor haar bijrol in ‘American Hustle’. Staat toch geinig op je dressoir.

 

Glamourland Jennifer Lawrence

Foto: The Hunger Games

 

Bij veel roem hoort uiteraard ook een stralend contract.. daarom staat Jennifer model voor Dior. Heeft ze toch lekker geregeld. Het was namelijk niet alleen kassa voor Jen, maar ook voor Dior zelf: de verkoopcijfers zijn voor het Franse modehuis met haar koppie fenomenaal gestegen. Daarmee bewijst Jennifer Lawrence dat ze meer is dan een mooi gezichtje, maar een echte zakenvrouw die lucratieve deals als model-actrice in de wacht weet te slepen. Jennifer Lawrence is op haar 24e duidelijk aan een opmars bezig die moeilijk te stoppen valt. Ze vierde dit alvast prominent met haar Britse vriendje Nicolas Hault, met wie ze in Londen een huis kocht.

 

Glamourland Jennifer Lawrence Dior

Foto: Dior

 

Wij van Glamourland vragen ons af: deed iemand het ooit beter? Jennifer Lawrence maakte haar meisjesdroom waar en zet vele jonge dames aan het dromen van een modellen-en acteercarrière. Voor Jennifer Lawrence is het duidelijk: ‘The sky is the limit in Glamourland’. En goh, als we ergens geen genoeg van kunnen krijgen, zal het glamour zijn!