Saint Laurent FW13

Denk grunge, denk ruiten… Dat is de stijl waar het haute couture label Saint Laurent Paris voor gaat in zijn FW13 collectie. Deze trend heeft een komen en gaan gekend in de geschiedenis van de mode en dit najaar is het totally back on track. Wij van Glamourland geven jullie alvast een voorsmaakje!

 

Het patroon kan je combineren met uiteenlopende prints en een veelvoud aan stijlen. We moeten alvast toegeven dat de grunge look helemaal werkt voor de ruit. Een stoer geruiten houthakkershemd met een paar zware boots en ten slotte gecombineerd met een kanten kleedje, doet ons al helemaal watertanden. Een mix van elegant chic en een mannelijk oversized hemd, we love it!

 

Tijdens de show kon je ook verschillende jurken bewonderen met de ruit. Dit geeft meteen een soort van good school girl-gehalte, maar eens je de jurk combineert met wat donkere make-up en killer ankle boots straal je stoerheid alom uit.

 

Wil je het ruiten patroon van top tot teen verwerken in je outfit, waarom niet?! In de modewereld is werkelijk alles mogelijk, just do your thing! Wij van Glamourland dromen alvast van de bovenstaande geruiten jurk met een paar stoere zwarte Balenciaga buckle boots, donkere tinten in de make-up en een donut bun om het af te werken.