Sage Stallone overleden

Sage Stallone, de zoon van Sylvester Stallone en Sasha Czack, is vanmorgen vroeg overleden. Op dit moment is nog niet geheel duidelijk wat er is gebeurd. Het lichaam van de 36 jarige Sage werd gevonden door de huishoudelijke hulp of door zijn vriendin (de bronnen zijn hier nog niet duidelijk over) in zijn woning in Los Angeles. Om hem heen lagen lege potten pillen, en al snel werd aangenomen dat er sprake zou zijn van een overdosis. De ingeseinde hulpverleners konden niets meer voor Sage doen.

 

Op dit moment doet de politie een onderzoek naar de doodsoorzaak. De Amerikaanse site TMZ.com maakte vanmorgen bekend dat het niet om een zelfmoord zou gaan. Er zijn inderdaad lege potten met medicatie gevonden, maar het is nog niet duidelijk om wat voor medicatie het gaat. Daarnaast is er geen afscheidsbrief gevonden, zo vertelde de bron aan TMZ.com. Binnen 48 uur zal er een autopsie plaatsvinden en zal er ongetwijfeld meer bekend worden over de omstandigheden waaronder Sage is overleden.

 

Sylvester Stallone is volledig van de kaart door het nieuws. De dood van Sage komt voor hem ook volledig onverwacht. Het leek juist zo goed te gaan met de jonge acteur. Sage speelde vanaf zijn 14e in films en maakte zijn debuut (heel toepasselijk) in de Rocky V film van zijn vader. Op dit moment was Sage met verschillende projecten bezig, waaronder een nieuwe film. Ook zou hij over niet al te lange tijd in het huwelijksbootje stappen met zijn vriendin.

 

Reporter: Marylou

Twitter: Marylou_h