’s Werelds mooiste hotels om te overwinteren

Als wij Glamourlanders een weekendje (of langer) weg gaan, willen we dat natuurlijk wel doen in het mooiste en meest luxueuze hotel dat we kunnen vinden. Glamourland zet voor jou de drie mooiste hotels op een rijtje. Hier kunnen wij met een gerust hart de rest van de winter doorkomen! Uiteraard ook geschikt als subtiel Valentijnspresentje.

 

Kilindi Resort – Zanzibar
Dit exclusieve 5-sterren resort is gelegen aan een prachtig zandstrand aan de noordwestkust. Het Kilindi resort beschikt slechts over 15 ruime villa’s, maar wel met een privé zwembad, loungegedeelte, kluisje, WiFi, telefoon, butlerservice en een open badkamer met regendouche. Prijzen al vanaf €460 per nacht.

 

Glamourland overwinteren

Ach, wat een schattig loungehoekje – Foto: Kilindi Resort

 

Conrad Rangali Island – Malediven
Dit resort ligt verspreid over twee privé-eilanden met een prachtig koraalrif voor de deur. De eilanden zijn met elkaar verbonden door een brug, maar er vaart ook een bootje heen en weer.

 

Glamourland

Foto: Conrad Rangali Island

 

Op dit eiland heb je verschillende verblijfstypes waar je uit kunt kiezen, de een nog luxer dan de ander, maar wel allemaal met een eigen privézwembad. Het Ithaa Undersea restaurant is zeer uniek; het is een restaurant waar je kunt dineren terwijl er overal om je heen vissen kan zien zwemmen. Krijg je geen genoeg van vissen, in het hotel op de Conrad Rangali eiland kun je ook slapen onder een vissenhemel. Voor een weekendje ben je zo’n €5000,- kwijt.

 

Glamourland overwinteren

Glamourland overwinteren

Foto’s: Conrad Rangali Island

 

Amanjena – Marrakech
Het Amanjena hotel is gelegen aan de rand van Marrakech. In dit hotel vonden de opnames van de film Sex and the City 2 plaats.

 

Glamourland overwinteren

Foto: Amanjena

 

De hotelgasten kunnen relaxen aan één van de schitterende zwembaden, zich laten masseren in de spa & wellness of net zoals Carrie en haar vriendinnen van een cocktail sippen aan de bar, waar een pianist voor een romantische sfeer zorgt. Voor een nachtje in dit prachtige hotel ben je €880 euro kwijt.

 

Glamourland overwinteren

Foto: Amanjena

 

Wij van Glamourland krijgen het nu al warm van deze heerlijke oorden!