’s Werelds meest begeerde mannelijk topmodel

Jawel lieve kijkbuiskindertjes, hebben jullie dit stoere gezicht al eens in de Bijenkorf gezien? Ontmoet het Amerikaanse model Sean O’Pry die te zien is als het gezicht van Viktor en Rolf voor hun nieuwe geur Spicebomb.

 

Glamourland Sean

Foto: Viktor&Rolf

 

De sensuele foto voor deze parfum met Sean O’Pry werd genomen door Neerlands beste modefotografen Inez en Vinoodh. Zijn pruilmondje met lippen om te zoenen en dromerige blik doen vrouwen- én mannenharten smelten.

 

Glamourland

Foto: Fashiondes

 

Maar het is heus: deze hottie heeft nog meer in zijn mars. Hij kan ook acteren! Hij was te zien in de laatste videoclip van Taylor Swift voor haar single Blank Space. Zijn acteerprestatie en bijzondere mimiek zijn sterk en vallen bij velen in de smaak. De videoclip heeft nu al meer dan 380 miljoen views.

 

Glamourland Taylor Swift

Foto: Videoclip Taylor Swift

 

Ook Taylor Swift zelf is in de wolken van dit Amerikaanse topmodel en zou zelfs kriebels in haar buik krijgen van hem. Deze 25-jarige hunk komt uit Georgia, werd ontdekt met zijn foto op Myspace, speelde in Madonna’s video ‘Girl Gone Wild’, was jarenlang het gezicht van Calvin Klein en won al 2 jaren achter elkaar de titel van ’s werelds beste topmodel. Daarnaast sierde hij de covers van alle grote magazines en werkte voor Versace, Tommy Hilfiger en NEXT.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Recent viel hij op tijdens de Milan Fashion Week voor mannenmode waar hij de hele internationale pers inpakte. Jawel, ook ons van Glamourland. Zijn verschijning op de catwalk van Philipp Plein, met krachtige expressie en onbewogen mimiek, deed ons dromen van stoere helden. En helden hebben we nodig in deze barre tijden, niet?