Ruud Gullit ontvangt Achievement Award tijdens LAF Luxury Event

Afgelopen week vond in de Gashouder op het Westelijk Handelsterrein in Amsterdam het Life After Footbal Luxury Lifestyle Event plaats. De beurs werd met een spectaculaire Vip-avond geopend waar vele bekende gezichten hun opwachting maakten waaronder, hoe kan het ook anders, vele voetballers. De volgende dag was het event voor een breder publiek, doch uitsluitend op uitnodiging, toegankelijk. We mogen dus wel zeggen dat we op een exclusief event te gast waren.
Bij binnenkomst werden we begeleid naar onze tafel waar de Piper Heidsieck champagne al stond te wachten op ons. De ruimte was fantastisch aangekleed waardoor er niets overbleef van de normaliter zo kale en lege hal. De muziek op de achtergrond zorgde ervoor dat je eerst in alle rust kon netwerken, oude bekenden kon begroeten en nieuwe contacten kon leggen. Een bijkomend voordeel van het bezoeken van dergelijke events.

 

Zo konden we even met Nicolette van Dam bijpraten over het moederschap en haar huidige werkzaamheden en vroegen we ook aan Tatjana even waar ze nu mee bezig is. Met zangeres Do haalden we even oude herinneringen op uit het verleden (she and I go way back) en waagden we later nog een dansje. Sander Janson (presentator van Campinglife) had de camping even verruild voor een andere omgeving en vertelde en passant dat hij een van de deelnemers aan het programma ‘Sterrenchef’ is waar BN’ers onder begeleiding van topkoks hun kookkunsten ten toon spreiden.

 

Maar ook andere celebs als Gordon, Kristina Bozilovic, Ferry Doedens, Inge de Bruijn, autocoureur Robert Doornbos met zijn mooie vriendin Chantal Bles,  waren aanwezig. Onder de voetballers spotte we onder andere Orlando Engelaar, Demy de Zeeuw (over gekomen uit Moskou), Hedwiches Maduro (helemaal uit Sevilla), Ruud Gullit, Ronald & Frank de Boer , Aaron Winter en de broertjes Witsche. Ongetwijfeld hebben we tussen alle gasten nog wat hotshots gemist.

De avond werd geopend door Victoria Koblenko die de gasten welkom heette en tevens de LAF Achievement Award uitreikte aan Ruud Gullit, althans dat liet zij vakkundig doen door Frank de Boer. Ruud was aangenaam verrast met het ontvangen van deze award en bedankte in zijn speech met name zijn ouders dat zij hem alle kansen hebben geboden in het verleden om dit alles te kunnen bereiken. Vervolgens showde Jan Boelo zijn laatste dames- en herencollectie. Hoewel Jan ook internationaal grote faam aan het maken is moet ik eerlijkheidshalve wel bekennen dat het niet helemaal mijn ding is, maar Victoria, die na haar presentatie naast mij plaats nam om de show te bekijken, was laaiend enthousiast. Zo zie je maken, smaken verschillen, gelukkig.

Na een rondje te hebben gemaakt langs de luxe stands van deelnemende partijen zoals onder andere Eric Kuster, Patrick Lusink Corporate Fashion, Prescan, Gassan Diamonds en Mercedes was het tijd om de voetjes van de vloer te laten gaan. Dat kon ook niet anders op de muziek van DJ’s Fajah Lourens en Metin Moore die de avond letterlijk naar ene hoogtepunt draaiden. Moe maar voldaan van een super verzorgde avond verlieten we de Gashouder, uiteraard in het bezit van een goed gevulde goodybag zoals we dat gewend zijn van Life After Football Magazine. We wilden eigenlijk nog even terug om de volgende dag het ondernemersdebat bij te wonen met onder andere Eric Kuster en Benno Leeser (directeur van Gassan Diamonds) en uiteraard nog even in alle rust de stands te bezoeken, maar door het overweldigende avondje ervoor besloten we thuis te blijven en even de batterij op te laden. De glamourboog kan immers niet altijd gespannen staan.