Ruimte in je juwelenkist? We hebben een nieuwe parel voor je!

Dat schitterende juwelen het equivalent is van ultieme luxe, weten we allemaal. Daar weet ook het sieradenmerk Choices by DL alles van. En goed nieuws voor Glamourland, want het was dubbel feest! Naast de flagshipstore opening precies zes jaar geleden, was er nog een reden tot toasten, namelijk de presentatie van de nieuwste reclamecampagne met internationaal supermodel Yfke Sturm in de hoofdrol. Als dat geen feestelijke viering is!

 

GL Choices

 

Alhoewel de laatste paar jaren de sieradenlijnen als paddenstoelen uit de grond poppen, zijn er maar een aantal die het tot een internationaal succes weten te schoppen. Debora Huisman-Leeser heeft het voor elkaar gekregen met haar gelijknamige juwelencollectie. Reden? Ze weet exact hoe ze ons vrouwen tevreden moet stellen.

 

Gytha Leeser, Marc Kooiman, Deobra Leeser, Kitty Leeser en François-Léon Van der Velden

Gytha Leeser, Marc Kooiman, Deobra Leeser, Kitty Leeser en François-Léon Van der Velden

 

Als het op glitter & schitter aankomt houden wij paradepaardjes wel van een brede keuze aan juwelen. Aan luxe nooit genoeg! En daar is Debora, inmiddels vierde generatie van de welbekende diamantairs- en juwelenfamilie, compleet van op de hoogte. De kracht van het sieradenconcept is namelijk een ingenieus systeem waarbij de basis van de ring, armband, oorbellen of hanger in een handomdraai naar wens kan worden aangepast en je op die manier nooit dezelfde sieraden hoeft te dragen. Wel zo handig, want iedere dame weet: the more the better!

 

Yfke Sturm Choices by DL

 

Voor de girls die diamonds nog steeds als hun beste vriend zien is het zeker niet onmogelijk om de juwelen in de kast te zien schitteren. De Choices by DL collectie is inmiddels bij iedere vestiging van Gassan te verkrijgen. Ook de reislustige liefhebbers hoeven niet mis te grijpen: verschillende retailers in onder andere Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Portugal, Singapore, de VS en Zuid-Amerika bezitten de juwelencollectie. Vullen maar die sieradenkist! En over geen schuldgevoel geen zorgen na een flinke shopsessie want onthoud: Diamonds are forever ;-)